Trabajo de Recursos Históricos sobre Lenin

Páginas: 2 (474 palabras) Publicado: 22 de marzo de 2014
Flicker
Enllaç: https://www.flickr.com/photos/dibach/13061809225/in/photostream/
Fotografíes de Lenin.
Responsable principal (fotògraf): desconegut. Títol: Lenin. Responsable secundari: dibach(usuari). Primera edició: 1 de maig i 25 de maig de 1919, Moscú. Data d’actualització: 10 de març del 2010, Bulgària. https://www.flickr.com/photos/dibach/13061809225/in/photostream/. [Consulta: 20març 2014].
Sòn tres postals trovades al costat d’un camí de terra a Bulgària, on es mostra a Lenin posant com Líder revolucionari. Una és una imatge en un camió d’un desfil fet a Vsevovo el 25 demaig de 1919. En un altre foto, Lenin parla amb el seu company V. M. Zargorsky, secretari del Partit Comunista de la Unió Soviètica de Moscou durant la manifestació del 1 de maig a la plaça vermella,l’any 1919 també. I la última, és una imatge de perfil de Lenin, feta el primer de maig del 1919, com l’anterior. Aquests documents, ens mostra una figura humil, que podria passar fins i tot per unproletari normal i corrent i que ens serveixen per mostrar-nos visualment com era aquest personatge.
Youtube
Enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=3HWyK7bkGy4
Vídeo de Lenin, discurs.
Responsableprincipal: http://www.icl-fi.org/. Títol: Lenin (subtitulado): ¿Qué es el poder soviético? Responsable secundari: LiebknechtTB(usuari). Primera edició: Itzulpena, Editorial Progrés, Moscou, 1978. Data deactualització: 6 de gener del 2009. http://www.youtube.com/watch?v=3HWyK7bkGy4. [Consulta: 20 març 2014].
Aquest vídeo és un Font primària que ens serveix als historiadors pel coneixement de lafigura de Vladímir Ilich Lenin (1870-1924), ja que ens que dona informació sobre el seu discurs i la seva forma de visionar el món. D’altre banda, no només pel que fa als aspectes del discurs en simateix, sinó també pel que fa als fragments de vídeo que conté, que potser sense Internet no podríem accedir. Per altre part, es pot veure la força de la seva oralitat, encara que només siguin cinc...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensayo Sobre Los Antecedentes Históricos De La Ley Federal Del Trabaj
  • Trabajo Sobre El Cuadro Histórico De Occidente Segun Vernant
  • La concepcion de lenin sobre el imperialismo
  • Trabajo Sobre Recursos Humanos
  • TRABAJO DE GOOD BYE LENIN
  • Trabajo de vladimir ilich lenin
  • Trabajo historico
  • Trabajo De Histora

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS