Trabajo Dobre Renoir

Páginas: 2 (373 palabras) Publicado: 2 de mayo de 2012
AUTOR: Pierre-Auguste Renoir
CRONOLOGIA: 1882
MIDES:
MOVIMENT: Impressionisme

TÈCNICA: Oli sobre tela

ELEMENTS CONCEPTUALS
Es veu una noia jove, amb un mocador a la mà. La jove portaun barret vermell i un vestit blau. Al fons del quadre es veu una ubicació natural, amb plantes darrera de la noia. A la part de dalt a la dreta es veuen rames i fulles, dominat per punts de colorverd, i a l’esquerra a dalt es veuen fulles llargues d’una planta, amb un traç lineal. A sota d’aquesta planta, a la part esquerra del quadre hi ha unes flors de dons vermells.

ELEMENTS VISUALSCOLOR
Utilitza games verdes, blaves, vermelles, marrons, morats. Domina una gama freda al quadre. Té colors vius, no hi ha molta saturació. El contrast no és notable, hi ha una claror notableals colors.
LLUM
La llum és natural i difosa. Només hi ha un focus de llum, i està a dalt. És un únic focus que dona llum a tot el quadre.
FORMA I TEXTURA
Al quadre hi ha bastant de texturarugosa; el cabell de la noia té una textura bastant rugosa i orgànica, el barret sembla ser més suau, a dalt a la dreta les fulles verdes i les rames creen una textura amb un ritme, i anant més al’esquerra des d’aquest punt, la textura canvia a ser més lineal. Les mans tenen una textura llisa.
ELEMENTS DE RELACIÓ
Al centre del quadre s’aprecia a una noia jove amb un drap a les mans, darrerede la noia hi ha plantes i flors. La línia del drap, del barret creen una estructura, divideixen i aclareixen què és més a prop del punt de vista i la distancia que hi ha entre el fons i la noia.Hi ha alguns ritmes; a dalt a la dreta amb les fulles de les plantes i més a l’esquerra el ritme canvia per les fulles d’una altra planta. Més a baix el ritme varia, les flors creen un altreritme. El cabell de la noia també crea un ritme diferenciat de la resta del quadre. No hi ha cap tipus de simetria. Hi ha un moviment; la noia fa una acció amb les mans, entretinguda amb el drap.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo Metodologico De Rene Descartes
  • Trabajo metodológico de rené descartes
  • Trabajo de arte rena-barroco
  • Trabajo dobre 16pf
  • Trabajo dobre el derecho a decidir
  • Trabajo René Descartes
  • TRABAJO ETICA RENÉ
  • TRABAJO 3 Rene

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS