Trabajo Etica 4rt

Páginas: 5 (1058 palabras) Publicado: 29 de septiembre de 2015
































Analitza i comenta les escenes següents:

1- L’escena del lavabo on en Christian amenaça un company de l’escola. Creus que és una escena exagerada o pel contrari es podria donar en el vostre entorn quotidià?
-Avui dia, es podria donar al nostre entorn quotidià, ja que els nens d’ara tenen unes actituds diferents a les d’abans, provocades per la llibertat que teneni el poder fer el que els doni la gana com fan, i els permeten els seus pares. Tot i que es pot donar al nostre entorn quotidià, aquesta escena, també es exagerada, ja que un nen amb aquesta edat no té que reaccionar així.

2- Per què en Christian, un noi acabat d’arribar al centre escolar, menteix i defensa l’Elias de la forma com ho fa?
-La primera imatge que veu en Christian només arribar al’escola, és la d’uns nens ficant-se amb un altre nen, l’Elias. Això no li agrada i és el que li fa agafar aquesta conducta, un comportament molt agressiu, la qual li serveix per defensar a l’Elias i a la mateixa vegada fer que li respectin a ell.

3- Per què hi ha tanta agressivitat en aquest personatge?
-La mare d’en Christian, mor quan ell és petit, i el pare mai és a casa perquè sempre estàtreballant fora. Això li provoca, al llarg del seu creixement i maduració, una manca de figura paternal tant com de figura maternal, que el porti pel camí adequat, dient-li el que està bé o malament.

4- L’escena del parc on l’Anton és agredit per un pare quan intenta separar els dos nens que s’estan barallant. Per què l’Anton reacciona de la manera que ho fa? Què hauries fet tu?
-Perquè el comportamentque té el pare de l’altre nen no és correcte. I l’Anton els intenta donar exemple als fills, no comportan-se com l’altre pare. Per què no vol posar-se a la mateixa altura que aquest.
-Jo hauria fet el mateix que va fer el pare de l’Elias, perquè penso que les coses s’arreglen parlant i no arribant a les mans, a més sense saber que era el que havia passat realment, com era la situació del pare del’altre nen del parc.

5- L’escena del taller on l’Anton busca el mecànic per demanar-li explicacions sobre l’agressió del parc, per què l’Anton diu: “Él ha perdido”? I per què en Christian pensa tot el contrari?
-Per què ell volia parlar amb l’altre pare sobre el que havia passat, però l’altre pare va començar a parlar-li malament, Llavors l’Anton diu això per què parlant s’arreglen les coses ino amb la manera que va actuar l’altre pare, dient-li paraulotes i amb males maneres. Llavors amb la frase que diu l’Anton, reflecta que no hi ha que posar-se a l’altura de persones així.
-Per què amb això demostra que pensa que amb violencia s’arregla tot, i que amb el comportament que té el pare de l’Elias és de covard.

6- L’escena en la qual un dels ajudants de l’Anton li diu: “Eres un tiporaro”? Per què li diu això?
Penses el mateix?
-Perquè l’Anton, marxa a un lloc on les condicions són molt dolentes. Ell va a aquest lloc per curar a la gent, ja que ell és metge, encara sent ell conscient de la situació que hi havia en aquell país. A més, sense rebre res a canvi, ell anava de forma voluntària.
-D’una banda si, perquè ell no té perquè anar a aquest lloc de voluntari sense rebre res acanvi. Però d’altra banda penso, que si tots penséssim igual no hi hauria ningú que anès a llocs com aquell, i si han estudiat per ser metge és perquè volen curar a les persones.

7- Per què l’Anton ajuda el líder africà quan arriba al campament amb la ferida a la cama i poc després permet que sigui apallissat pels habitants del campament? Per què aquest canvi d’actitud?
-L'ajuda per principisètics, és el seu treball, per tant, ha de curar totes les persones, ja siguin com siguin, bones o dolentes. Quan deixa que sigui apallissat és perquè se li ajunta tot, una de les coses que li fa arribar a aquest extrem, és un dels comentaris que té aquest quan veu una nena que a mort. Llavors quan decideix permetre fer això és perquè aquí ja pensa com la persona que és i no com a metge.

8-...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo de etica
  • trabajo de etica
  • Trabajo Etica
  • trabajo de etica
  • Trabajo De Etica
  • etica trabajo
  • trabajo de etica
  • Trabajo Etica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS