Trabajo "Hem Diuen Tres Catorze"

Páginas: 6 (1389 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2012
Treball d’Estiu en Català: Em diuen Tres Catorze

RESÚM
Tres Catorze, en realitat, Teresa Pi, una adolescent normal i corrent, bonica, simpàtica, amb novio, que rebia trucades del seu Enamoradament Enamorat recitant-li poemes d’amor i que va a l’institut i que odia el futbol, com casi totes les noies. Bueno… en realitat no es normal i corrent i ara veureu per que.
Resulta que la Tres, vaperdre els seus pares en un terrible accident de trànsit en el que ella no estava present. Des de aquell moment viu amb la seva particular àvia, la àvia Tecla. També va decidir substituir al seu pare en la seva agencia de detectius “Pi i Zamorano”, on casi mai arriben casos que puguin distreure a una adolescent de la seva vida quotidiana, o no encara…
La història comença en un primer de març, quanla Tres salva la vida de un pitxitxi del Barça, ni més ni menys que a en Manolo Due, quan es apunt de ser envestit per una furgoneta que volia provocar l’altercat. La Teresa, s’enamora platònicament d’en Manolo Due i li deixa la seva targeta. En arribar al despatx, la Sílvia, la secretaria del’agencia, adverteix a la Tres que te una visita. En el despatx també treballa en Rodri Zamorano, i en Titi, un particular noi de no gaire més edat que la Tres. La visita es de una nena, una nena de set anys que es fa dir Anna Farrás. La primera impressió va ser de disgust: Genial, una nena deset anys… Però després es donaria compte de que s’hauria d’empassar les seves paraules: “Em dic Anna Farrás, he vingut perquè el meu veí ha matat la seva filla i maltracta a la seva dona i al gos. “ Aquelles paraules van començar ha obrir la curiositat de la Tres, i després una llarga conversació, es va donar per vençuda i aquella mateixa nit aniria a investigar el seu primer cas d’assassinat.
Perla nit, després de l’institut, la Tres es va preparar i va entrar en acció.
Va ser aquella precisa nit, quan en Faustí Galià va decidir anar a visitar a en Jacint de la Selva, el presumpte assassí. Van tenir una forta discussió, sobre diners. Resulta que en Faustí Galià era un catedràtic d’art, i en Jacint de la Selva un falsificador de quadres de l’època de l’Impressionisme. Que tenien a veureun amb l’altre? Doncs que en Faustí Galià, verificava que les falsificacions d’en de la Selva eren verdaderes obres d’art, i junts feien un negoci que portava molts de diners. Van tenir la mala sort que l’apartat de Correus, va obrir una carta on explicava aquet negoci, i en Faustí Galià es veia obligat a abandonar el país, es per això que li demanava aen de la Selva calers per a viatjar. Cansat de les seves amenaces, en Jacint de la Selva va treure una pistola y va matar a en Faustí Galià.
La dona d’en de la Selva, la Gracieta, desesperada va començar a cridar, i el seu marit va començar a pegar-la per que es callés. La Tres va poderfotografiar aquells instants però no va comptar amb el gran danès de la casa, i la va començar a perseguir per el jardí fins robar-li una sabatilla.
Va poder entrar a la casa dels veïns, els Farrás, i va comptar amb la mala sort de trobar-se al senyor Farrás cara a cara, i aquet va cridar que truquessin a la policia, pensant que era un lladre. L’Anna que era al pis de a dalt va intentar ajudar a la Tres,cridant que la segrestaven i així ella podriafugir. Va arribar la policia i tot va semblar un malentès, no hi havia cap persona rondant per la casa, però l’Anna va explica lo de les falsificacions de quadres i van anar tots plegats a casa dels de la Selva, intent fallit, sembla que l’Anna s’ho havia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • em diuen tres catorze
  • Em diuen tres catorze
  • Trabajo De El DIU
  • Tres trabajo
  • Trabajo De "Los Tres Músicos" De Picasso
  • Trabajo Tres Generaciones
  • Trabajo De Farmacia Fase Tres
  • Trabajo El Sombrero De Tres Picos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS