trabajo informe sobre un plafon de comunicacion para usuaria

Páginas: 6 (1256 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2014
Informe Plafó.
C5: Pautes Bàsiques i Sistemes Alternatius de Comunicació.
2nd. Integració Social.
Anys 2012-2013.

Perfil de habitatge: Un pis tutelar on viurem quatre persones, (Joan, Enric, Ivan i Maria),
Perfil de l’usuari: no verbal, bona mobilitat, nivell cognitiu baix, no més ates fotos; aquest usuari necessita un sistema de comunicació alternatiu, per comunicar-se i fer lestasques de la llar, per lo qual idearem un plafó amb la finalitat de organitzar i desenvolupar les tasques de la llar.
Materials utilitzat en l’elaboració del plafó: Cartolina de color verd, fotos de les tasques, de revistes, catalogues del supermercat (Dia, Mercadona, Eroski, etc). Becgroc, pegament, fulles plàstics para plastificar les fitxes.
Contingut del plafó: la Maria es l’usuari per la qualhem de dissenyar aquest plafó, farà les tasques de la llar, que son comú per tothom, una setmana al mes, aquestes tasques son: netejar el saló,menjador, el lavabo, la cuina, rentar els plats, rentar la roba, penjar-la i recollir-la, planxar, ficar la roba en el seu armari i donar la roba planxada als seus companys per que cadascú la guarden en els seus armaris.
L’usuari arriba al pis el diadilluns a les 17:00 hores, on en ocasiones berenarà i desprès haurà fer les tasques, que indica el plafó. Hi ha dies que farà activitats d’oci com anar a fer una xerrada amb els amics, al gimnàs, sortir amb amics a passejar, al cine, mirar la Televisió (TV).
El dia divendres es marxa al centre ocupacional a les 10 del matí, portant la maleta feta pel cap de setmana qui passarà amb els seus pares.Les habitacions que no son en comú com el dormitori, cadascú d’ells els farà. A continuació, trobareu un petit plafó amb la distribució de les tasques:
Sol No esta al Pis Esmorzar-. Esmorzar
Esmorzar -
Esmorzar
Sol No esta al Pis Dormitori, canviar els llençols Penja la roba de la rentadora Guarda la roba en els armaris Fa la maleta
Sol Centre ocupacional Centre ocupacional Centreocupacional Centre ocupacional Centre ocupacional
Sol Arribada al pis i(desfet la maleta)
Neteja la cuina
Recollir la roba que va penjar per el mati.
Planxa la roba -rentada Neteja els espais en comú: saló,menjador i lavabos. Marxa a la seva llar.(pares)
Lluna fa llista de la compra per la setmana. I fa a comprar al Supermercat amb els companys del pis. Fica una rentadora amb la roba brutaTemps d’oci .
mira una peli en la TV En la llar dels pares
Lluna Sopar (Maria) Sopar (Joan) Sopar (Enric) Sopar (Ivan) Lluna renta els plats Rentar plats Renta els plats Renta els plats. (TV) Isabel Àguila Roja Gran Hotel Bones El culo al Aire

Dia d’arribada, desfet la maleta i berena(opcional), (unes galetes amb un got de llet amb xocolata), revisa les existències, per la setmana, tant pelapart dels dies següents (esmorzar, berena i sopar).
Llista de compra al supermercat aquesta llista es realitzarà amb fitxes de fruites i verdures,en la foto se mostra en forma clara. S’ha de comprar per al esmorzar, berenar (opcional) i sopa, llet, xocolata, sucre, galetes, pa, mantega,confitura de maduixa, tomàquet, ancians, ous, formatge, pernil dolç, mongetes, patates, filetejat de dindi degaudi, pollastre, tonyina, etc. En aquest mateix informe podem trobar en les fulles de darrera un petit manual amb diferents fotos de productes per comprar en el supermercat, així l’usuari podrà elegir els aliments que més és apeteix-ne amb la col·laboració dels altres tres companyes de pis.
Per esmorzar: Llet, xocolata, pa, confitura de maduixes, mantega.
Per Berenar (opcional): lo mateix que alesmorzar.
Per Sopar (dilluns – blanc): Pollastre filetejat, amb amanida.
Per sopar (dimarts- Taronja): una truita a la francesa- amb un o dues filet de pollastre.
Per sopar (dimecres- groc): una amanida amb tonyina.
Per sopar (dijous- Fúcsia): un puré de patates, pastanagues, amb mongetes, amb pollastre o llom o hamburguesa.
Per sopar (divendres- verd): els farà amb la llar dels pares....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo Sobre Los Medios De Comunicación
  • Trabajo sobre la comunicacion
  • Informe sobre el trabajo infantil
  • Informe Sobre El Trabajo Infantil
  • Comunicación para el trabajo en equipo
  • Comunicación para el trabajo. Liderazgo
  • Trabajo Para Inform Tica
  • Informe Para Los Equipos De Trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS