trabajo la misión

Páginas: 2 (368 palabras) Publicado: 10 de abril de 2014

LA MISIÓN
















Quines posicions i debats apareixen a la pel·lícula sobre la naturalesa dels indígenes guaranís?
S'argumenta que són essers inferiors, animals a laselva, animal en veu humana que s'han d'utilitzar pel treball. Però els Jesuïtes demostren que no son així .
Descriu la personalitat dels següents personatges i quina idea de la fe que tenen:
RodrigoMendoza: Al principi la seva personalitat era d'assassí, mercenari, però a mesura que la pel·lícula avança s'enpanedeix dels seus pecats i fets, i acaba ajudant als guaranís lluitant per el seuterritori.
Padre Gabriel: La seva personalitat es tranqui-la, amb esperança i lluitadora, hi o demostra pacíficament i bondadosament ajudant als guaranís
Don Cabeza: La seva actitud es manipuladora, noméspensa en els diners i no te qualsevol tipus d'empatia amb els guaranís.


La pel·lícula planteja, també, l’ús de la violència com a resposta a la violència institucional. Sabem que la resistènciapot ser violenta o pacífica. Els jesuïtes de la pel·lícula opten per cadascuna de les dues vies. Quina opinió et mereix aquesta qüestió?
En la nostra opinió es millor opció lluitar per lo quepenses, pacíficament es una opció però que es te que tractar amb un tipus de gent, en aquest cas era preferible lluitar.
Investiga quina va ser l'actitud dels jesuïtes respecte al conflicte armat enaquest mateix lloc o en altres llocs de Llatinoamerica.
Van acatar el veredicte papal sense qualsevol tipus de violència.
Busca i comenta moments o casos en que l'església s'ha posicionat a favor delsmés oprimits, anant en contra d'algun poder establert (doctrina de l'església, governs....)
El papa Francisco: "¿Quién soy yo para juzgar a un gay?" Amb això va aclarir el seu punt de vista sobre elpolèmic tema dels matrimonis ''gays''

Comenteu aspectes de l'actualitat en que el poble guaraní o altres pobles indígenes, es veuen reprimits i maltractas per diferents aspectes i poders (esglèsia,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Misión Saber Y Trabajo
  • Trabajo Practico La Mision
  • Trabajo sobre la mision- guia
  • TRABAJO PSI VIDEO LA MISION
  • Trabajo práctico La mision
  • vision y mision de nuestro trabajo
  • Trabajo seminario vision y mision
  • trabajo de historia de las misiones.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS