Trabajo para inscribirme

Páginas: 5 (1038 palabras) Publicado: 19 de enero de 2014
Classificació de transductors
De manera general podem dir que és un element o dispositiu que té la missió
de traduir o adaptar un tipus d'energia en un altre més adequat per al sistema, és a dir converteix un magnitud física, no interpretable pel sistema, en una altra variable interpretable per aquest sistema.El transductor transforma el senyal que lliura el sensor a una altra normalment detipus elèctric.El transductor sol incloure al sensor.

Hi ha diferents tipus de transductors:
Final de cursa: es tracta d’un sensor de contacte que es troba al final de la cursa, són dispositius elèctrics, pneumàtics o mecànics situats al final del recorregut d'un element mòbil, com per exemple una cinta transportadora, amb el objectiu d'enviar senyals que puguin modificar l'estat d'un circuit.Microruptor: és un petit interruptor accionat mecànicament, molt sensible i d'una cursa molt petita. Es diferencia del sensor de final de cursa per la seva grandaria; es molt mes petit, i que s’utilitza per funcions de mes baixa intensitat.


Inductiu: els sensors d'angle inductius estan pensats per a la mesura d'angle en aplicacions on les condicions de treball són extremes, especialmentpel que fa a la temperatura es refereix, ja que aquests dispositius tenen un rang estès, des -55 º C fins a + 150 º C.

Capacitatiu: aquest transductor serveix per registrar carreres en vàlvules, papallones, corredisses i altres actuadors i transformar aquestes magnituds de mesura en un senyal de corrent continu independent i proporcional al valor de mesura.


Òptic: aquest transductor haestat dissenyat específicament per complir els estrictes requeriments de la indústria elèctrica.
D'una construcció robusta té un nivell de protecció que pot operar eficientment en diverses classes d'entorns sorollosos, humits o grassos.

Magnètic: el transductor magnètic esta compost de dos allotjaments allargats i paral · lels entre els quals s'obre un espai lliure, en un dels allotjaments es col· loca un detector del tipus esmentat, i en l'altre un segon imant amb la potència suficient per vèncer l'acció del primer imam i obligar les plaquetes a separar-se, perquè en passar un cos de ferro magnètic per l'espai lliure absorbeix la major part del camp magnètic del segon imant amb el que les plaquetes es toquen , tancant el contacte entre els conductors.


Potenciometre lineal: sóntransductors de distància i posició amb contacte i fregament. La mesura s'obté mitjançant el lliscament d'unes escombretes sobre una pista plàstica resistiva, que en funció del punt on es trobi, donarà un valor proporcional en resistència.

Ultrasonics: és l'encarregat de convertir el senyal elèctric a freqüències ultrasòniques en un senyal de pressió acústica que es propaga per l'aire.

Galguesextensiometriques: es un transductor de tipus sensor que serveix per mesurar la deformació, pressió, càrrega, torque, posició, entre altres coses, que està basat en l'efecte, el qual és la propietat que tenen certs materials de canviar el valor nominal de la seva resistència quan se li sotmeten a certs esforços i es deformen en direcció dels eixos mecànics

Codificador absolut i incremental:l'incremental et lliura una quantitat de polsos digitals per cada revolució o volta de l'eix, és usat principalment per controlar la velocitat de motors trifasicos i de CD en sistemes a llaç tancat o per mesurar longituds de materials en procés quan el encoder és connectat a algun comptador.
L' absolut memoritza 1 posicio donada o programada, a partir d'aquesta posició et lliura l'informacio delspolsos per revolució i de les revolucions que ha girat i el sentit de gir.

Codificador incremental: dispositiu electromecànic usat per convertir la posició angular d'un eix a un codi digital, el que el converteix en una classe de transductor. Aquests dispositius s'utilitzen en robòtica, en lents fotogràfiques d'última generació, en dispositius d'entrada, i en plataformes de radar rotatòries....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Para inscribirme
  • Para Inscribirme
  • Para inscribirme
  • Para inscribirme
  • Este trabajo es para inscribirme
  • Relleno para inscribirme
  • Requisitos Para Inscribirse En La Sat
  • Solo Para Que Me Inscriban

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS