Trabajo rage against the machine

Páginas: 6 (1445 palabras) Publicado: 14 de noviembre de 2010
Introducció

Rage Against The Machine, és un grup musical nord-americà. Constituït l'any 1990 per Tom Morello i Zack de la Rocha. Junt amb Tim Commerford i Brad Wilk, el grup va tocar durant tota la dècada dels anys 90 fins a la seua dissolució en 2000. Després es van prendre un descans indefinit fins que A l'abril del 2007 i coincidint amb la dissolució d'Audioslave van anunciar el seu tornadaen el festival de música de Coachella a Califòrnia, era la primera vegada que tocaven tots junts en set anys. Arran d'açò, la banda ha continuat donant concerts en uns quants festivals. Inclús no es descarta la possibilitat de traure un nou disc. Els seus integrants són 4: El vocalista Zack de la Rocha, el guitarrista Tom Morello, el bateria Brad Wilk i el baixista Tim Commeford. El nom del grupes traduïx al valencià com fúria en contra de la màquina, aquest nom va ser triat per Tom Morello i Zack de la Rocha, segons Tom Morello la màquina representa la globalització, el neoliberalisme, el racisme, la brutalitat, l'elit i la ignorància, entre altres idees.

Curta Biografía sobre Tom Morello:
Tom Morello va nàixer el 10 de maig de 1964 a Nova York, és un músic nord-americà iguitarrista del grup de rock, Rage Against The Machine i exintegrant de Audioslave. Tom Morello va créixer en Libertyville. El nom de sa mare és Mary Morello, qui és la fundadora de "Parents for Rock & Rap, és una organització contra la censura. Son pare va ser un militar que va estar en la batalla de Mau-Mau que alliberava a Kenya d'ordes britàniques. La seua educació política, diu ell: "va començar elprimer minut que vaig tindre pell café i vaig entrar a un jardí d'infància interracial".Tom Morello està considerat com el guitarrista nº26 millor de la història de la música per la revista Rolling Stone, però sense dubte molta gent el posaria en el top 10 degut a que ell ha contribuït a asentar les bases de lo que pot arrivar a fer una guitarra eléctrica, els seus solos amb apariencía de música deDj són coneguts per tot el món interessat en el món de la guitarra, a continuació escoltarem un fragment d'una cançó interpretada i composada per Tom Morello.

(Cançó de Tom Morello)

Carrera Artìstica
Rage Against The Machine, té un total de 4 àlbums de estudi:

-Rage Against the Machine, 1992. És l'àlbum amb el que va debutar la banda, i va marcar el
camí a seguir per altres bandes comKoRn, Deftones o Limp Bizkit. L'àlbum va ser seleccionat en el nº1 de Billboard (revista setmanal nord-americana especialitzada en informació sobre la indústria musical), i en el nº45 del top 200 d'eixa mateixa cartellera. La revista Kerrang cataloga a este disc en el lloc nº34 de la seua llista dels 100 àlbums que deus sentir abans de morir.

-Evil Empire, 1996. És el segon àlbum de la banda. Vadebutar en el nº1 del Billboard's Top 200. El nom d'Imperi del Mal, prové de la denominació de la Unió Soviètica durant el govern de Ronald Reagan. En el cas del disc de Rage, d'acord amb la seua ideologia, l'Imperi del Mal és Estats Units.

-The Battle of Els Angeles, 1999. És el tercer disc d'estudi de la banda; l'àlbum va debutar en el número # 1 del top 200 de Billboard. Va ser el disc méspopular de la banda i el que va generar més interés internacional. La revista Rolling Stone ho va col·locar en el lloc número 426 en la llista dels 500 millors àlbums de tots els temps.

-Renegades, 2000. Aquest treball consisteis íntegrament en cançons d'altres grups.

-A banda dels àlbums d'estudi Rage Against The Machine té 2 àlbums en viu i 3 DVD's.
Rage Against The Machine, ha participatun gran de nombre de gires i concerts al llarg de la seua carrera, els més destacats són les seues aparicions en Australian Tour 2008, on van participar en el Big Day Out o Rock The Bells. A banda d'aixó el grup ha sigut guanyador de 2 gramy's i nominat a altres 4.
En tots els seus àlbums, concerts i gires, l’estil característic de Rage Against The Machine és una sòlida fusió de hip hop, rap,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Rage Against the Machine
  • Rage against the machine
  • Rage against the machie
  • Biografia De Rage Agains The Machine
  • Rage against the machine(biografia y principales discos)
  • All the rage
  • Girl Against The Jungle
  • The Time Machine

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS