Trabajo sobre la television

Páginas: 69 (17231 palabras) Publicado: 9 de mayo de 2010
*1.1.-*HISTORIA
{draw:frame}
A mitjans del segle XIX, diversos investigadors que experimentaven amb la transmissió d'imatges via ones electromagnètiques, van descobrir la "fototelegrafia".
Entre ells, cal destacar a Paul Nipkow, que el 1884 patenta el seu disc de exploració lumínica.39 anys més tard, el 1923, John Logie Baird millora el disc de Nipkow a base de cèl lules de seleni. Hand'assenyalar també als nord ¬ americans Ives i Jenkins, que es van basar en Nipkow, ja Vladimir Zworykin, gestor del tub Iconoscopio. Des de l'estació experimental W3XK de Washington el 1928, Jenkins va començar a transmetre imatges amb certa regularitat, i amb una definició de 48 líneas.Cuando Logie Baird el 1928 aconsegueix transmetre imatges des de Londres fins a Nova York, i demostra la TV encolor, la TV exterior amb llum natural i la TV en estèreo, la BBC de Londres s'interessa en els seus investigaciones.En 1929, la BBC va assegurar un servei regular de transmissió d'imatges una mica desconfiada perquè pensava que era un invent inútil, tot i això, la transmissions oficials es van iniciar el 31 de desembre d'aquest año.Zworykin va iniciar la TV electrònica. Va començar les sevesinvestigacions a principis de la dècada dels 20 utilitzant un tub de raigs catòdics per a l'aparell receptor i un sistema d'exploració mecànica per a la transmissió.
Al 1923 va començar la guerra per la TV a color. Abans d'aquesta, Zworykinn havia suggerit la idea d'estandarditzar els sistemes de TV a tot el món. A principis de 1940, Estats Units va crear la Nacional Televisión System Comitee(NTSC), que pretenia que totes les normes de fabricació d'aparells de TV fossin compatibles entre totes les empreses, i el juliol del 1941 es va estandarditzar el sistema, de 325 línies.
Els interessos econòmics de les grans companyies eren que es adoptés un sistema de color no compatible amb tots els aparells, encara que, per la quantitat de televisors que es van vendre, es va decidir desenvoluparuna TV a color plenament compatible.
Un altre problema era que una senyal en color es veiés en una TV en blanc i negre i viceversa. Al final això es va corregir, adoptant des de 1953 el nom de comitè regulador conegut com a sistema NTSC.
Aquest desenvolupament va arribar també a països europeus. França va crear el seu propi sistema de TV en colors: el SECAM (SEquentiel Couleur A Memorie),desenvolupat en 1967 amb una definició de 625 línies. Alemanya en el mateix any 67 crea el sistema PAL (Phase Alternation Line), també de 625 línies, desenvolupat per l'empresa Telefunken.
{draw:frame}
La televisió en si, és un sistema que transmet per mitjà d'ones en l'aire, imatges i so. Aquest sistema de comunicació, ja que allò és justament el que és la televisió, va ser inventat l'any1926, per John Logie Baird. Qui era un físic britànic. Les primera transmissió de televisió, es van aconseguir en la mateixa dècada dels 20 . És clar que només en la dècada del 50, va ser quan la televisió es va veure popularitzada, en diversos països del món.
Aquest físic britànic, va començar a estudiar el 1922, la possibilitat de transmetre, per mitjà d'ones, des d'una emissora, imatges i sons,fins a un receptor. Situació que aconsegueix el 1926, amb la primera demostració pública d'una transmissió de televisió. Per 1928, Baird, que ja havia aconseguit transmetre ones de televisió, des de Londres fins a Nova York, s'havia transformat en una persona connotada a nivell mundial.
John Baird, qui era escocès de naixement, es va titular d'enginyer electricista, professió que va abandonar apoc caminar per transformar-se en inventor. La idea, d'aquest personatge que va inventar la televisió, era simple. El creia fermament, que es podien enviar imatges per mitjà de les ones de ràdio. És clar que per a la seva època, aquesta idea era avançada. Pel que ningú va estar disposat, a finançar les seves investigacions. Per tant, es va veure forçat a treballar en diferents apartats, fins i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sobre La Televisiòn
  • Sobre La Television
  • Sobre la televisión
  • Ensayo sobre televisión
  • Ensayo Sobre La Television
  • Problematica sobre la television
  • ensayo sobre la televisión
  • Sobre la televisión, Pierre Bordieu

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS