Trabajo sociales

Páginas: 2 (257 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2015
TASCA 9 SOCIALS LA DONA

Ideologia sobre la dona.
A la dictadura, les dones no eren valorades i s’utilitzaven per a satisfer les necessitatsdels homes. La llei i la església era qui creava aquesta ideologia sobre les dones.
Situació legal.
Durant la república, les dones vanadquirir uns drets com estudiar, votar, treballar, etc. però amb l’arribada de Franco aquests van desaparèixer, fent com si tornéssim a l’edat mitjana.Les lleis no afavoreixien molt a les dones en aquella època. Segons el Codi Civil de 1958, les dones havien d’obeir al seu marit, estavenobligades a seguir al marit anés on anés a viure, el marit administrava els béns comuns i les dones eren representades pel seu marit.
Funció social.La funció social de la dona a la època de Franco era per a ajudar a l’home en el que volgués ell, per cuidar-se dels nens i nenes i tenir curade la casa. Les dones passaven la vida en una infinita infantesa ja que no tenien autonomia per fer coses per elles mateixes, ja que se latreien.
Aspectes educatius i laborals.
Al principi, les nenes no podien anar a l’escola i passaven la infància treballant a casa o a algun lloc-Pautes de conducta personals.
Les dones sempre havien dobeïr i tenien unes pautes marcades amb el que havien de fer cada dia, com per exemple,cada dia fer els menjars, rentar la casa, recollir, netejar la roba, etc. No tenien temps ni per fer el que volien durant tot el dia.

fin
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estado, Trabajo social y Politicas Sociales
  • Rol Social Del Trabajador Social
  • Gestión social en trabajo social
  • el informe social en el trabajo social
  • Trabajo Social En La Psicologia Social
  • Trabajo social y psicologia social
  • Trabajo social y politicas sociales
  • politica social y trabajo social

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS