TRABAJO VALENCIANO

Páginas: 2 (400 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2015
LES MIL FULLES Dilluns 19 d’Octubre
Victòria del València 2-1 al camp del Mallorca.
La nit d’ahir l’equip del Túria va guanyar per 2-1 a l’equip mallorquí al seu estadi. Per al València vamarcar Feghouli (’34) i l’argentí Rodrigo de Paul (’65), per l’equip balear va marcar Hemmed (’89) fins els onze metres.

Ahir a les deu va començar el partit que enferontava al València i al Mallorca.Va ser clau per al triomf de l’equip xé. El jove porter de només 21 anys, Jaume Domènech, va fer una molt bona actuació amb un percentatge del 88% de parades, destacant dues intervencions magistrals,una al canterà del Mallorca Marco Asensio en el minut 5 de la primera meitat i altra al mediocentre veterà Javier Ros al final del partit. La defensa local no va a estar gens bé en ninguna de lesaccions del gols del València en el tant de l’argelí Feghouli, ellateral procedent del Oporto Nunes no va a mostrar resisitència en la carrera i el va a deixar tota la banda al davanter que no vaperdonar davant del porter. En el segon gol Agus va cometre una errada infantil en un pase al porter i el jugador de Academia va finalitzar molt bé amb un tir creuat en el cep del pal. En l’altra àrea, lasaga valenciana no va poder parar a Hemmed i el internacional amb Alemania, Mustafi, va provocar un penal que el propi Hemmed va llançar. En aquesta ocasió el porter valencià no va poder fer res ja queva ser molt bé tirat. Amb aquesta victòria el conjunt blanc i negre suma 17 victòries y la novena fora de casa y puja un par de puestos a la tabla per a ficar-se quart a tres punts del Atlètic deMadrid i a sis del Madrid y del Barça. Mentres que el Mallorca suma la seua cuarta derrota consecutiva i s’afona al lloc 16 a un punt de la zona de descens. El pròxim partit del València serà el pròximdissabte a las quatre de la vesprada a Mestalla contra el Betis. I el Mallorca s’enfrentarà al líder en el Camp Nou. ALINEACIONS
València: Jaume, Cancelo, Mustafi, Vezo, Gayà, Parejo, Javi Fuego,...