trabajo

Páginas: 2 (423 palabras) Publicado: 1 de agosto de 2013
Fina Masgrau i Plana


 Nom literari: Fina Masgrau
 Lloc de naixement: Banyoles ( el Gironés )
 Lloc de residència: Picanya ( l'Horta )
 Professió: Professora
 Formació:
FinaMasgrau va nàixer l’any 1953 a Banyoles (el Gironés). Cursà estudis a l’Escola Universitària del Professorat a Barcelona i a la Facultat de Psicologia de la Universitat de València. Paral·lelament a laseua ocupació professional com a professora (des de 1975), s’ha dedicat activament a la literatura infantil, tant en l’organització de cursos i seminaris com en la creació d’obres originals. Així, el1983 apareix la seua primera publicació: Gegants. Des d’aleshores, ha mantingut una prolífica activitat, amb títols com ara Sopa de lletres (1984),Xino-xano (1992) o la sèrie de Marieta. El 1991 obtinguéel Premi de la Crítica Serra d’Or amb el llibre Marieta i el telèfon(1990).



Fina Masgrau va nàixer el 1953 a Banyoles (El Gironés). Va cursar estudis en l'Escola Universitària del Professoratde Barcelona, i en la Facultat de Psicologia de la Universitat de València. Paral·lelament a la seua ocupació professional en el món de l'ensenyament des de l'any 1977, s'ha dedicat activament a laliteratura  infantil, tant en l'organització de cursos i seminaris com en l'àmbit de la creació: escrivint històries per a xiquets i materials per a l'ensenyament de la lectura i l'escriptura. El 1983aparece su primera publicación 'Gegants'; des d'aleshores ha mantingut,  una prolífica activitat, especialment amb la sèrie de 'Marieta'. El 1991 va rebre el Premi de la Crítica Serrad'Or amb el llibre 'Marieta i el telèfon' (1990)

Link con entrevista a Fina Masgrau
http://www.youtube.com/watch?v=IZfklTs0UWs


Fina Masgrau va nàixer l’any 1953 a Banyoles. Va estudiar a l’Escola Universitàriadel Professorat a Barcelona i a la Facultat de Psicologia de la Universitat de València. Paral•lelament a la seva ocupació professional com a professora (des de 1975), s’ha dedicat activament a la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS