Trabajo

Páginas: 3 (730 palabras) Publicado: 11 de marzo de 2012
-Cerqueu informació sobre la generació espontània (significat, època i defensors), i sobre les experiències de Redi i Pasteur (què van fer, què volien demostrar, ho van aconseguir?....). Lesrespostes poden anar acompanyades de fotos.
Recordeu de no limitar-vos a copiar i enganxar: contrasteu la informació, seleccioneu-la i, sobretot, citeu les fonts a un apartat final.
Generacióespontània: La generació espontània és una teoria la qual diu que la vida sorgeix espontàniament a partir de matèria inerta ( sorgeix des del segle IV a.C i arriba fins a l’edat contemporània ). És una ideaque es va expandir molt en el passat, que encara ara hi continua sent. Un exemple d’aquesta generació espontània era, que els cucs sortissin del fang, o que les mosques s’originessin a partir de carnen putrefacció.
Un dels principals defensors d’aquesta teoria en va ser Aristòtil (384 aC-322 aC). Aquesta teoria va ser iniciada per ell mateix. Aristòtil va escriure varis documents sobreaquesta teoria. El qual deia que els punts més importants per que s’originés aquesta vida eren la llum del sol, carn en estat de putrefacció i coses que poguessin crear la vida. Per exemple ques’originessin mosques a partir de carn podrida.
En quant a l’edat mitjana en tenim un altre defensor, el qual és St. Tomàs d’Aquino (teòleg) que va viure en el segle XIII, el qual deia que les granotes i lesserps sortien de l’aigua.
En el segle XVI en tenim un altre exemple, Ambroise Paré, el qual afirmava haver trobat una pedra amb una granota dins que havia sorgit a partir de la humitat d’aquesta.Tant mateix un segle més tard en J. Baptist va escriure unes indicacions de com crear éssers vius ( animals , el qual recolzava la teoria d’Aristòtil. El que va fer aquest va ser posar una camisa brutadurant 21 dies amb grans de blat, de la qual segons aquest van néixer ratolins. En aquest mateix segle XVII també hi trobem a en J.Needham, ell va crear un experiment que acabava per produir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS