Trabajo

Páginas: 2 (352 palabras) Publicado: 18 de marzo de 2012
FITXA TÈCNICA

Títol: Flanagan de luxe

Autors: MARTÍN Andreu i RIBERA Jaume

Editorial: Anaya (1995-2006)

RESUM

Flanagan es un detectiu que es diu Jhonny Flanagan, té uns 16 anys. Enaquesta història te que resoldre un cas sobre un amic de la seva amiga. Aquest cas vas sobre que Erreá, el amic de la seva amiga Ninés, va intentar ser detectiu com Flanagan, llavors Erreá, es va ficaren un embolic de drogas. Erreá, va demanar a dos camells que eran traficants de drogas, una bossa de drogas per averiguar d’on trepen les drogues y per detenir-los. Al final, Flanagan té que treure aErreá de tots els embolias.

COMENTARI

Aquest llibre esta dividit en capitols. El tipus de narrador es el mateix protagonista Flanagan qui narra la historia. El tipus de llenguatje es coloquial,rural, culte, literari etc..
Els personatges principals són Flanagan que viu en un barri petit de Catalunya, Erreá viu a la ciutat i es un ``pijo’’. Ninés es un altre personatge principal, noia``pija’’ que viu ala ciutat. Crec que la finalitat de aquest llibre a part de entretenir es ensenyar els dets reals que ocurreixen. M’ha semblat un llibre instructiu e interesant sobretot els fets realsque expliquen en moments del llibre.
Si que el recomanu sobretot als nois de la meva edad, le tret d’un regal que em van fer a l’amic invisible, si que e llegit més llibres d’aquest autor.

FRAGMENT-Mira... –Sospirava, indecís Erreá, aquesta setmana passada ahir i abans d'ahir he estat a casa d'uns amics de Sant Pau del Port a la Costa Brava però m'estan rondant van arribar fins a casa deNinés. Eulogi i pedrenyals van trucar a la porta i van molestar a la seva criada, vaig haver escapar pel garatge. El diumenge passat van estar rondant per Sant Pau del Port van parlar amb alguns delsmeus amics.

Fragment del llibre on Erreá li explica a Flanagan el embolic que ha tingut amb els dos camells de drogues. En aquest momento es quan Flanagan comença a ficar-se en el embolic i ajuda a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS