trabajo

Páginas: 2 (296 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014
La dinàmica comercial en època augustal: estudi de les àmfores dels nivells augustals de les intervencions al teatre romà de Tàrraco


1. Quin és l’objectiu del’estudi? Resta ben especificat en el text?

El treball vol estudiar les àmfores que provenen dels nivells de datació
augustal, de les intervencions que es realitzaren al teatreromà de Tàrraco els anys 1982 i
1983. L’objectiu, en la presentació, resta molt ben concretat dins el text. Dona informació, és clar i concís.

2. Quins paràmetres(cronològics, espacials, tipològics, quantitatius, funcionals, arqueomètrics, etc.) utilitza l’autor/s en l’estudi de les ceràmiques? Comenta’ls

3 . A quinesinterpretacions arriben els autors?
Eèpoca augustal les produccions d’àmfores tarraconenses que apareixen en els nivells de Tàrraco són majoritàriament de fora de l’ager de la ciutat.D’una banda, perquè la Laietània ja començà l’exportació dels seus vins uns decennis abans i, de l’altra, cal tenir-ho present, que els vins del camp destinats a la ciutatdevien arribar en altres envasos, ja que les àmfores són un envàs pensat per al transport marítim.

4. Creus que es podria haver obtingut més informació d’aquest estudiutilitzant altres plantejaments metodològics o tècniques d’estudi dels materials ceràmics? Quins?
Si, usant altres modes d’estudi es podria haver aprofundit més en eltema. Utilitzant l’arqueometria, basada en aplicar mètodes experimentals a l’estudi de materials arqueològics, s’hauria avançat una mica més en la investigació i en l’estudifinal. També es podria haver analitzat la cronologia més extensament, la provinença amb més rigor o fer un anàlisi tecno-funcional i de la tecnologia de fabricació.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS