trabajo

Páginas: 3 (519 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2014
Es tracta d'un plor, un oratori, per la mort d'un cèlebre actor. A través de diferents textos de diversa índole, organitzats a la manera d'una simfonia, se'ns mostren els trets i la figura públicad'Enric Ribera i la seua evolució al llarg de la seua existència, des dels seus inicis progressistes fins al seu conservadorisme final. Tant el personatge d'Enric Ribera com l'acte mateix de l'homenatgeformen part d'una ficció que es pretén fer passar per realitat per a així aconseguir un major impacte en l'audiència.Aquesta història comença quan Gabriel, un afamat actor, espera al senyor Marquésper a una cita concertada.
Mentrestant un criat li dóna un ví exòtic i començen a parlar de teatre. Poc després, el criat comfessa ser el mateix amo disfressat, el que provoca la ira de Grabriel, queacava reconeixent-li.
Aleshores el Marqués li proposa representar una obra escrita per ell mateix. Mentre que parlen, l'actor es sent cada vegada més adormit, i poc després comença a representarl'obra, un passatge de la mort. Però a meitat de la representació el Marqués l'interromp, discuteixen i Gabriel acava entenent que el vi es un verí.

Llavors, el Marqués li fa entendre que l'únicamanera de salvar-se és prenent un antídot que ell té, però per a aconseguir-lo té que representar una altra vegada el passatge amb més émfasi. Grabriel, desesperat, s'esforça fins a l'esgotament, i elMarqués li dóna l'ampolla.
Finalment, aquest antídot és en realitat el verí de veritat, i l'amo es seu, expectant, per a veure una obra de teatre, representat desde la realitat de l'angoixa i laveritable mort de Gabriel.

Llavors, el Marqués li fa entendre que l'única manera de salvar-se és prenent un antídot que ell té, però per a aconseguir-lo té que representar una altra vegada el passatge ambmés émfasi. Grabriel, desesperat, s'esforça fins a l'esgotament, i el Marqués li dóna l'ampolla.
Finalment, aquest antídot és en realitat el verí de veritat, i l'amo es seu, expectant, per a veure...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS