trabajo

Páginas: 2 (288 palabras) Publicado: 4 de junio de 2014




SALAS MARCÉ, Carlos
2G
Llengua catalana




PAGINA 2……………………………………………………………… CAPITOL 1, 2, 3, 4
















-1-
CAPITOL 1A na Joana li va canviar la vida als 17 anys quan una nit van veure com uns pelats perseguien a uns magrebins per matar-los, llavors elles quan volien marxar perno ficar-se en cap embolic.
CAPITOL 2
L’avi de la Juana era un gitano de Cadis que feia el que podia per alimentar la dona i els quatre fills, però, un mal dia esva morir la dona. Llavors el avi va sentir dir al seu cosí que a Barcelona hihavia feina. L’avi va marxar a treballar a Barcelona i va treballar de valent perpoder portar els fills a Barcelona. Finalment, va aconseguir portar-los i viure en un pis agradable.
CAPITOL 3
Na Joana és una noia de 25 anys amb els ulls moltnegres, pèl negre i amb uns kilos de més. Ella té un marit anomenat Fernando Garcia que traballa de paleta. Es un home sencill, simpatic i traballador. Els tenen fillde 5 anys anomenat Christian. Ella no es empenedeix de res perquè són coses que li varemn agradar i quan pensaba en allò se li posava la pell degallina.
CAPITOL4
Na Rosa es diu Maria Rosa Simo Campos, i té la mateixa edad que na Joana. Ella no esta casada però té molts de novis. En la seva casa mai li han dit que es casija que son país. Na Rosa és una peruquera molt bona i té un negoci al barri, el negoci li va molt bé.


-2-
CAPITOL 5
La Juana i la Rosa tenien 15 o 16anys, que amb aquesta edat no tenien res ni sabien com aconseguir-ho, ara mateix la Juana se’n penedeix de no haverestudiat.


















-1-
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS