Trabajos ROQU

Páginas: 3 (651 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2015
Jaume: 2

Les dues imatges són imatges publicitàries on s’anuncia la venta d’una determinada marca de perfum. La imatge de l’esquerra és una imatge simple i figurativa, ja que presenta la realitattal com és, mentre que la imatge de la dreta té un significat més connotatiu degut a que la imatge que es veu de fons (l’arbre) connota frescor, natura, bona olor, etc. Es pot observar que la imatgede l’esquerra mostra molta més redundància que l’altra, per tant la de la dreta és més original per el fons de la imatge de l’arbre i com està representat el perfum.
Cal dir que les línies de lesdues fotos són de manera contraria, es a dir, la imatge de l’esquerra representa una línia vertical i horitzontal que produeixen una sensació de pau, de quietud i de elegància, en canvi la segona imatgerepresenta unes línies corbes que produeixen una sensació de dinamisme, de moviment i de natura.
La fotografia de l’esquerra és més realista que la de la dreta perquè mostra tal com és el perfum, osigui, és l’ampolla oficial del producte, mentre que l’altra es podria dir que mostra un cert simbolisme ja que no és la foto tal qual de l’ampolla del perfum sinó que és un dibuix d’aquesta.
Pel quefa la comprensió d’aquestes dues fotos jo crec que són fàcils d’entendre i el seu missatge es bastant clar, i pel que fa el color varia una mica, però en general són colors foscos que pot connotar unsentit d’elegància o serietat, encara que la imatge de la dreta està més enfocada per a adolescents o joves.
La imatge de l’esquerra, està clar que es dirigeix cap els homes, entre 25-60 anys, queperfectament podrien treballar d’empresari. També penso que aquest producte gairebé s’ho pet permetre una classe social mitjana o alta.
Com he dit abans, jo crec que la imatge de la dreta, el producteque anuncia, està més enfocat cap a adolescents o joves entre 16-25 anys que podrien ser estudiants.
Apart penso que és un producte més assequible que el de l’esquerra.
Aquest tipus d’anuncis es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo de roque
  • les roques
  • ROQUE TRABAJO CASTELLANO
  • ROQUE
  • Los roques
  • Roque
  • Los Roques
  • los roques

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS