trabajos

Páginas: 2 (327 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2013
Que és el medi ambient?

és tot allò que ens envolta i que hem de cuidar per mantenir neta la nostra ciutat, escola, llar, etc., en fi tot on puguem estar

Els problemes del mediambient

Les persones causem problemes al medi ambient:
La contaminació: consisteix a alliberar al medi qualsevol substància o objecte que pugui probocar efectesnegatius.
L'escalfamentglobal: la Terra emet calor a l'espai, però el diòxid de carboni de l'atmosfera impedeix que s'escapi tota la calor. Actua com una manta i això proboca que la Terra sigui més càlida del queque seria si no tingués atmosfera. En l'últim segle a causa sobretot de la combustió dels combustibles fòssils ha augmentat molt la quantitat de diòxid de carboni i les temperatures estanaugmentant. Això pot fer que canviï el clima del planeta, la qual cosa pot probocar conseqüències graus.

La desforestació: la desforestació és la pèrdua de boscos. Es produeix perconseguir espais per cultius, per aprofitar la fusta o construir carreteres, urbanitzacions, etc. Si desapareix un bosc, també ho fa els éssers vius que l'habiten i el sòl queda desprotegit del'erosió.

perquè cuidar-lo?

Tot el que es faci pel medi ambient és bo per que en primer lloc, som el que vivim en aquest planeta, si no el cuidem nosaltres ningú ho farà, a més hiha coses molt senzilles que podem fer nosaltres i que no ens costa res de treball com tirar les escombraries, al contenidor o a la paperera, separar les escombraries en els seus diferentscontenidors.
Si destruïm l'ambient estarem perjudicant a nosaltres mateixos, als nostres fills i als nostres néts. Tenir cura del món és cuidar-nos i aquesta és una altra molt bona raó.Malgrat que tots els dies veiem els motius pels quals és tan important protegir el nostre ambient, encara hi ha gent que es pregunta per què ... per què hem de cuidar el nostre planeta.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS