trabajos

Páginas: 2 (349 palabras) Publicado: 9 de febrero de 2015
PERSONATGES:
PRINCIPALS:
Pau: és un xiquet molt valent.
María (l'ávia): una dona molt intel•ligent, amb molta confiança i experiència.
Sara:realista i al mateix temps somiadoraSECUNDARIS:
Mag: molt savi i misteriós.
Ximo: molt bona persona.
Saoro (L'avi): indecís i savi.
Pares: lluitadors

Resum
Un xiquet que és deia Pau tenia duescoses molt clares. 1- que els magsvivien a la muntanya i L'Altra que la seua germana Sara estava molt malalta. Un dia ingressa a L'Hospital, al principi de vacances, i l'en va donar a Pau una pedramolt important per a ella,suposadament màgica i Pau va fer dues promeses, que guardaria la pedra per si no tornava de L'hospital i que l'ensenyaria a muntar en vici, i pau s'en va uns dies a calsavis Saoro i Maria.
En casadels avis l'àvia li veu la pedra en el coll, a Pau li diu que se la donada Sara. Eixa pedra era petita i pensava que la màgia que tendria també eu seria. Ell volia una màgiames gran per a curaruna infermetat tan greu, aixi que pensava en anar a la muntanya a buscar un mag, una muntanya que coneixia perfectament però asta un limit, però el mag deuria estar al cim del'enganyós.
L'Àviaeu va saber i li'n deixa apujar, però a l'avi va costar mes de combencer.
Eixa nit Pau va tindre un malson, en la que pujava l'enganyós i algun animal el perseguia.
Pel mati Pauescoltà al'àvia cantar, avia combescut a l'avi amb la condició de deixar senyals per saber que s'encontrava bé.
L'àvia l'in contà una historia a Pau, que ella va puja a l'enganyós de menuda i Paumoltintrigat tenia moltes preguntes, però, l'àvia assoles li contestava una i tenia que triar-la bé. Mes tard pau i l'avi ixen a la muntanya per on passejaven sempre, per vore la força de Pau i siseria...
i como si yo fuera de otro mundo pues aqui estoy escribiendo a ver si estos de buenas tareas me dan ya la cuenta para poder estudiarme el resumen queme hace falta pa mañana joeeer
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS