Trabajos

Páginas: 3 (686 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2013
 DESCRIPCCIÓ
Dominada així pels murs de color vermellós es troba situada en una colia al marge esquerre del riu Darro, a l'est de la ciutat, enfront dels barri de l'Albaicín i de l'Alcazaba. Laseva posició estratègica, des d'on es domina tota la ciutat i tota la vega granadina, fa pensar que existien construccions anteriors a l'arribada dels musulmans. El conjunt, completament emmurallat, téuna forma irregular.
Es té constància per primera vegada d'ella el segle IX, quan Sawwar ben Humdun va haver de refugiar-se en l'Alcazaba i reparar-la a causa de les lluites civils que assotavenaquells dies al califat cordovès.
Va ser a principis del segle XIII amb l'arribada del primer monarca nassarita quan es fixar la resistència real en l'Alhambra, que marca l'inici de la seva època de majoresplendor.







 FITXA TÈCNICA
Nom: La Alhambra de Granada
Arquitecte: desconegut
Cronologia: Segles XIII-XIV
Localització: Granada
Estil: Hispano-musulmà
Materials: argamassa, maó,estuc, guix, marbre, ceràmic, fusta.
Dimensions: 740-220.


 DESCRIPCIÓ FORMAL
La Alhambra constituïa una autèntica ciutat dins de la populosa ciutat de Granada. Constava de tots els mitjansnecessaris per desenvolupar-hi la vida quotidiana i amb una ubicació privilegiada.

Situada a més de 150. d'altitud pel que fa a la part baixa de la ciutat, presenta planta irregular per haver deadaptar-se a les condicions del terreny. Està envoltada per una muralla que estén 1400m, doble en alguns trams, en la qual s'insereixen 27 torres de molt variada forma, mida i funció. La seva visió severai sòbria, no té res a veure amb l'interior, Encara que la majoria de les torres eren defensives, altres tenien al seu interior habitatges.

En aquest monumental i bellíssim conjunt, es potdistingir diverses parts com la Alcabaza, on es situaven les residències de l'exèrcit, El Partal, un pavelló de jardins i un safareig, El Generalife, que constitueix un conjunt independent pel que fa a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS