tractament

Páginas: 4 (865 palabras) Publicado: 17 de noviembre de 2013
TRACTAMENT

La diagnosi mèdica i la identificació de l'autisme sol ser complexa deguda a l'àmplia variació de comportaments i habilitats de les persones amb aquesta condició.
És molt importantrealitzar un diagnòstic primerenc i iniciar el tractament el més d'hora possible. Els programes d'intervenció han de tenir en compte les característiques individuals de cada persona. A més, es moltimportant que els pares rebin un assessorament i suport adequats, i que s'elabori un programa per a la llar, amb especificació d'objectius específics i metodologia de treball.

Desgraciadament, avui diano existeix cap medicament que resolgui satisfactòriament el problema de l'autisme. De fet, encara no hi ha cura per a aquesta malaltia i els símptomes no desapareixen amb el creixement de l'infant.Tot i així, hi ha disponibles uns tractaments que poden ajudar a les persones amb autisme i a les seves famílies a portar una vida més normal:

Intervencions de conducta educativa: els terapeutesutilitzen sessions de capacitat intensives i estructurades, orientades a les habilitats per ajudar als nens a desenvolupar habilitats socials i el llenguatge. L’assessorament familiar ajuda a lesfamílies a afrontar els desafiaments particulars de viure amb un nen amb autisme.

Medicaments:els metges podrien receptar medicaments pel tractament de símptomes específics relacionats amb l’autisme, coml’ansietat, depressió, o trastorns obsessius-compulsius. Només en alguns casos determinats es poden utilitzar els neurolèptics per reduir simptomatologies que poguessin suposar un perill per al nen oper als altres. Aquests són casos en què el nen es colpeja amb força i de manera repetida el seu cap contra objectes contundents, arremet a altres nens inesperadament, es mossega els dits... Enaquests casos en concret, els neurolèptics disminueixen els nivell d'angoixa, d'agressivitat, d'excitabilitat i possibiliten l'abordatge psicoterapèutic dels problemes que sorgeixen d'aquests símptomes....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tractament
  • TRACTAMENT
  • Tractament Hoffitis
  • tractament parkinson
  • Tractament De Residus Nuclears
  • Tractament De Plat I D
  • Tractament Tèrmic Dels Acers (Pràctica)
  • El Tractament De La Línea

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS