Traducción de un texto en latín

Páginas: 2 (317 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2011
hodie quod pater Marcum ad vicinam urbem ducit, Sextus in agros solus errat. ibi arbores ascendere potest. ibi servos in agris laborantes spectare potest. subito, dum per agros ambulat,clamores magnos audit qui eum terrent. currit ad arborem quae prope rivum est. celeriter ascendere paratsed, quod perterritus est et rami sunt infirmi, statim in rivum cadit.
"ferte auxilium!"clamat. "celeriter venite! ego natare non possum."
servi, ubi clamores audiunt, satatim ad rivum currunt, ramos arripiunt, ad Sextum extendunt. Sextus ramum arripit. tumservus qui ramum tenetad ripam Sextum trahere potest. Sextus madidus ex rivo exit lacrimans. servi miserum puerum spectant et rident.
"cur in rivo natas?" inquiunt.
Sextus, qui servos saepe vexat, responderenon potest et miser ad villam abit. dum per agros currit, servos ridentes audit

Marqueu aquest dia que el pare de la ciutat al costat dels cables, la Sexta vaga només en els camps. elsarbres poden arribar-hi. treballaven en els camps a buscar allà, els funcionaris poden. sobte, el dúmper camps camina, escolta el clam de gran espantar. corre cap a l'arbre que està a prop d'unrierol. parats per arribar amb rapidesa, de manera que són les branques que són febles i tremoloses, immediatament cau en un rierol.
"Ens porten ajuda!" està demanant a crits. "Vine aviat! Jono sé nedar."
servidors, on escolten els crits de satatim córrer cap al riu, recorre a les branques, per estendre la Sisena. S'apodera d'una branca de la sisena. La branca de la sisena partdel banc té per al tumservus que pot dibuixar. Llàgrimes en sisè lloc en els ulls humits del corrent s'apaga. els serfs de la mirada del nen miserable i riure.
"Per què les filles delcorrent?" el que diuen.
El sisè, per als funcionaris que sovint són objecte de fustigació i miserable no pot respondre a la ciutat desapareix. mentre corre pels camps, i els esclaus sent riure.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Traducciones De Textos Latinos
  • Traducción latín
  • Traducción de texto
  • Traduccion De Textos De Enfermeria
  • Textos De Lisias Con Traducción
  • TRADUCCION TEXTO ITALIANO
  • traduccion texto: ciencia
  • traducción de un texto medico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS