Trajecte Final. Manuel de Pedrolo

Páginas: 3 (572 palabras) Publicado: 11 de mayo de 2013
Set estacions d’un trajecte
en la línia del misteri
pedrolo, Manuel De: Trajecte Final, Edicions 62,Barcelona, 1975
Anys 70. Persones que no moren, o, que tal vegada quan han de morir vandescomptant-se anys fins arribar a la seua infantesa. Potser aquesta persona vinga d’un futur pròxim o, simplement no és una persona sinó un extraterrestre amb forma d’ésser humà. Empreses misteriosesencarregades de desaparicions en les que no t’agradaria treballar o, tal vegada sí perquè el teu cap és, en realitat, el teu fill encara que no saps si vas a tenir-ne un en el futur. Aquestes són el tipusd’històries que podem trobar en este llibre de Manuel de Pedrolo i que no et deixen indiferent.
Manuel de Pedrolo, natural de L’Aranyó, va nàixer l’any 1918 i a l’any 1935 va anar a Barcelona on elsseus estudis van acabar aturats a causa de la Guerra Civil espanyola. Començà a escriure molt prompte, no obstant, és un dels escriptors més importants de la literatura catalana del segle XX. Entreles diverses distincions amb què ha sigut guardonat es troben el premi Sant Jordi (1962) o el Premi d’Honor de les Llengües Catalanes (1979). Finalment, entre les seues obres més importants trobem“Mecanoscrit del segon origen” o “Joc Brut” entre més de 100 obres. Va morir l’any 1990 a Barcelona.
Aquest llibre de Pedrolo està compost per set històries amb un nucli temàtic diferent, però amb algunescoses en comú com la creació d’un clima de misteri, amb temes com els viatges en el temps, les desaparicions, el rejoveniment o canvis d’universos paral·lels. Són temes interessants, que vanatrapant-te en la lectura a mesura que la lectura continua fins que l’enigma es resol.
El personatges, són diferents d’una història a una altra però sí que hi ha una certa importància en els homesprotagonistes que volen resoldre un misteri que s’han trobat en una situació espontània que ells no han buscat, que al principi es troben dubtosos sobre la seua veracitat però al final sempre resolen el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • TREBALL LLIBRE TRAJECTE FINAL
  • Manuel de Pedrolo
  • Urn, de djlnl (trajecte final, pedrolo)
  • Manuel de pedrolo
  • Trajecte final
  • Trajecte final
  • Trajecte final
  • Traject Final

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS