Transporte

Páginas: 3 (517 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2014
TRANSPORT DE MERCADERIES
L’envàs i els embalatges dels productes.
El producte escollit és el salami llescat de la marca Solà.
Cárniques Solà es una empresa que va començar al 1971 portant mésde quaranta anys treballant en la producció porcina Ara mateix disposem de una planta a Gurb (Barcelona), a Mollerussa (Lleida) i l’última adquisició a Begíjar (Jaén).
En les seves instal·lacions liarriben els animals de la granja i es procedeix al sacrifici de l’animal i posteriorment al seu especejament i de tall de les canals porcines.














Descripció de l’envàs.L’envàs que conte és primari de plàstic i envasat en atmosfera protectora i te les següents mides:
Llarg 25 cm
Ample 10 cm
Es de plàstic transparent perquè es vegi el producte a la part de dalt te unafotografia d’uns porcs en el camp i el logo amb el nom que ho distribueixen que es productes Solá.
A la part de sota trobem l’ informació nutricional del producte, els registres sanitaris, la forma d’envasament, conservació del producte i data de caducitat, a més a més de l’adreça del fabricant i distribuïdor.
Procés d’envasament
Primer d’envasar el salami el fan llesques i llavors va a la salad’envasament.
El envasament amb atmosfera protectora consisteix en eliminar l'aire de l'interior de l'envàs i substituir-ho per un gas o barreja de gasos com pot ser el nitrogen, oxigen o diòxid decarboni, en diferents concentracions depenent del tipus d'aliment a conservar, amb l'objectiu d’ allargar la vida útil o període de caducitat de l'aliment envasat, conservar les propietats originals desabor, aroma, color i textura i eliminar o reduir al màxim els conservants químics tradicionals.

Embalatge i Emmagatzematge
Una vegada el producte ja esta envasat i llest per vendre es disposa apreparar el embalatge per ser transportat als diferents punts de venda.
Per posar la mercaderia utilitzant caixes de plàstic de diferents colors que estan obertes per dalt i les emboliquen amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • transporte
  • Transportes
  • transporte
  • Transportes
  • Transporte
  • Transporte
  • Transporte
  • Transporte

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS