transtorns alimentris

Páginas: 4 (874 palabras) Publicado: 30 de julio de 2014
Trastorns alimentaris

En el últims anys els trastorns alimentaris han anat incrementant segon va augmenttant la nostre població. Principalment en dones, adolescents i inclús en homes. Aquests’han convertit en una expressió asimptomàtica de l’època, neixen com a conseqüència de la forma de vida i la presio dels medis de comunicació que ens donen la percepcion que ser bell es igual a estarestèticament prim; això a portat a moltes persones a fer mètodes inadecuats i extrems que poden posar en risc la seva salut i inclús la seva vida.

Un trastorn fa referencia a un conjunt de símptomes,conductes de rics que poden presentar-se en qualsevol etapa de la vida de l’esser humà.
Se denomina trastorn alimentaris, aquells trastorns psicològics que deriven en anomalies graus en elcomportament de la ingesta d’aliments, aquests es presenten quan una persona no rep la ingesta calòrica que el seu cos requereix per a funcionar adequadament, d’acord amb la seva edat, estatura, ritme de vida,etc.
Aquests transtors emergeixen de la combinacio de conductes que es troben present per llarg temps, factors biològics, emocionals, psicològics, personal y socials; malgrat que aquests podemcomençar amb preocupacions pel menjar i el pes, son molt mes que menjar.
La gent que padeix aquests trastorns utilitza el menjar com un intent per a compersar els sentiments i emocions que per ells sonvistos com a insoportarbles, es a decir, intenten oprimir els seus sentiments i emocions, mitjançant el menjar.
Factors que podem contribuir als trastorn alimentaris
Factors psicoligcs
-Tenirl’autoestima molt baixa
-Sentiments de insuficiència o manca de control sobre la seva vida
-Depressió
-Ansietat i soletat
Factors interpersonals:
-Relacions personals i familiars problemàtiques.
-Dificultat per expressar el seus sentiment i emocions
-en la infància haber sigut ridiculitzat pels seus companys
-traume per haver sigut abusat física o sexualment
Factors socials:
-Presions de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Transtorns
  • transtorns
  • Transtorns del son
  • transtorns alimentaris
  • TRANSTORNS MENTALS
  • transtorns d'estimuls
  • Transtorns del son de l'infant
  • transtorns colares

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS