Trap-Ease America

Páginas: 3 (684 palabras) Publicado: 16 de diciembre de 2014
A) TRAP-EASE AMERICA
Preguntas para el debate
1. Martha y los inversores de Trap-Ease America creen que tienen una oportunidad que sólo se presenta una vez en la vida. ¿Qué información necesitanpara evaluar esta oportunidad? ¿Cómo cree que deberían redactar su declaración de la misión? ¿Cómo la redactaría usted?
El primer que necessiten la Martha i els inversors de Trap-Ease America ésconèixer quin és el seu negoci i fer que aquest producte transmeti seguretat, eficàcia i netedat. D’altra banda, s’han d’assegurar que el seu producte vagi dirigit a tota mena de públics, i no només ales mestresses de casa. D’aquesta manera van més enllà d’un públic objectiu en concret i és reconegut i utilitzat per més públics que necessitin el producte.
Jo crec que la seva declaració de lamissió hauria de donar la màxima seguretat al comprador, és a dir, oferir una solució eficaç davant els problemes dels ratolins a les cases amb la major efectivitat i d’una manera neta i segura.

2. ¿Haidentificado Martha el mejor mercado objetivo de Trap-Ease? ¿A qué otros segmentos del mercado podría dirigirse la empresa?
No. La Martha ha fallat a l’hora d’identificar el mercat objectiu deTrap-Ease ja que ha definit a les dones de casa com a únic públic objectiu i, en conseqüència, ha deixat de banda altres públics/segments importants com poden ser les granges, els restaurants, etc, quepoden necessitar tant o més aquest tipus de producte. Per tant, no ha identificat correctament el mercat objectiu de Trap-Ease.

3. ¿Cómo ha posicionado la empresa su trampa en el mercado objetivoelegido? ¿Podría posicionar el producto de otras formas?
L’empresa no ha sabut posicionar correctament la seva trampa en el mercat escollit ja que no ha aconseguit que els compradors siguin clientsfreqüents. La forma més correcta de posicionar-se és aconseguint que el públic el quan va dirigit el producte no només siguin les mestresses de casa sinó que també vagi dirigit als altres segments...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trap Ease America
  • caso empresarial Trap Ease America
  • Trap-Ease America: El Gran Queso De Las Ratoneras
  • Trap-ease américa: o grande queijo das ratoeiras
  • Trap-ease america
  • caso empresarial trap ease america
  • Trap-Ease America: El Gran Queso De Las Ratoneras
  • Caso empresarial 2 trap-ease

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS