Trastornos Infantiles

Páginas: 2 (454 palabras) Publicado: 20 de noviembre de 2012
1.ÍNDEX
2.INTRODUCCIÓ

2. INTRODUCCIÓ
Al principi quan ens parlaven del projecte de recerca ens deien que podíem enfocar-ho en relació al nostre futur, un treball orientat a les nostresinclinacions per quan tinguem un ofici, també ens van dir que podíem escollir alguna cosa que tingués que veure amb el nostre itinerari de batxillerat i ens explicaven que havia de ser un treball que ensajudés a aprendre a fer bé aquestes tasques, aconseguint que fos de qualitat estructural i de contingut.
Per començar, per escollir el tema a desenvolupar vaig trigar bastant: les meves inquietuds erenmoltes i molt diverses.
Finalment, he escollit el tema dels trastorns infantils, ja que és un tema que m’agrada i vull dedicar-me en un futur. A part, escoltava molt parlar d’aquest tema al’escola, però realment, sabia molt bé de què es tractava? La resposta és que no, i per això he començat la meva investigació.
“ Trastorn infantil” és un terme que utilitzem per definir una sèrie de trastornsque es caracteritzen degut a les alteracions del comportament infantil que s'allunyen notablement d'aquell esperat per l'edat i per al desenvolupament cognoscitiu, psicoafectiu i social. Hi hamolts tipus de trastorns que anirem desenvolupant durant el treball.
Aquest treball parlarà primer, de l’ evolució del nen( 0-10 anys) i els seus problemes de desenvolupament que patirà el nen amb elsseus tractaments corresponents.
També m’he plantejat moltes preguntes: com es poden tractar aquests trastorns? Tenen cura? Qui els tracta? D’on provenen? Com seria la vida d’un nen amb untrastorn?. Així que desenvoluparem tota aquesta sèrie de preguntes durant el treball.
A la part pràctica explicaré l’experiència d’una tarda amb un nen autista i amb un altre nen amb un trastorn que encaracal diagnosticar. A més a més , farem una entrevista a una psicòloga de l’escola i a la professora que tracta a aquests dos nens vists abans.
Amb aquest treball intentaré aprendre, òbviament, una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trastornos infantiles
  • Trastornos Del Comportamiento Infantil Y Juvenil
  • Trastorno Desintegrativo Infantil
  • Disritmia: Trastorno Del Habla Infantil.
  • TRASTORNOS DEL SUEÑO INFANTIL
  • Trastorno Bipolar Infantil
  • Trastornos alimentarios infantiles
  • trastornos alimentacioón infantil

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS