treball 1r

Páginas: 2 (384 palabras) Publicado: 21 de octubre de 2014
TREBALL 1r
EL PODER TOTALITARI I LA RESISTÈNCIA AL PODER
L’EXPERIMENT DE LA PRESÓ D’STANFORD (ZIMBARDO, 1971)
DATA DE LLIURAMENT: fins el 9 Novembre 2014
DESCRIPCIÓ DEL TREBALL
Per favorescriu un abstract/resum sintetitzant l’experiment de la presó d’Stanford de Zimbardo (1971). Malgrat que els resums científics estranyament tenen més de 150 paraules, pots emprar fins a 300 paraules, ambl’objectiu de que pugues explicar bé el context i les implicacions de l’estudi.
Després, per favor, ve a l’article de la Wikipedia sobre l’experiment de la presó d’Stanford(http://es.wikipedia.org/wiki/Experimento_de_la_cárcel_de_Stanford) i reescriu la secció titulada ‘Críticas al experimento’, en una grandària màxima de 800 paraules. Sigues tan clar, precís i exhaustiu como pugues, respecte ales argumentacions i crítiques que es poden fer a l’estudi de Zimbardo. Aquestes argumentacions i crítiques han de provenir fonamentalment de les lectures obligatòries fetes.
[Per favor, escriu lesteues respostes en Arial 10 en els requadres que tens a continuació, i no superes la seua grandària. No oblides posar el teu nom a totes les pàgines]
NOM i COGNOMS:
ABSTRACT/RESUM

NOM I COGNOMS:CRÍTIQUES A L’EXPERIMENT
NOM I COGNOMS:
CRÍTIQUES A L’EXPERIMENT

TREBALL 1r
EL PODER TOTALITARI I LA RESISTÈNCIA AL PODER
L’EXPERIMENT DE LA PRESÓ D’STANFORD (ZIMBARDO, 1971)
DATA DELLIURAMENT: fins el 9 Novembre 2014
DESCRIPCIÓ DEL TREBALL
Per favor escriu un abstract/resum sintetitzant l’experiment de la presó d’Stanford de Zimbardo (1971). Malgrat que els resums científicsestranyament tenen més de 150 paraules, pots emprar fins a 300 paraules, amb l’objectiu de que pugues explicar bé el context i les implicacions de l’estudi.
Després, per favor, ve a l’article de la Wikipediasobre l’experiment de la presó d’Stanford (http://es.wikipedia.org/wiki/Experimento_de_la_cárcel_de_Stanford) i reescriu la secció titulada ‘Críticas al experimento’, en una grandària màxima de 800...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Esquema Treball 1r I 2n De Batx
  • Treball Trimestal 1r Trim
  • Treball Escalfament 1r Trimestre 3r ESO
  • 1R
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS