Treball 2 avaluacio

Páginas: 3 (566 palabras) Publicado: 26 de enero de 2015
Unitat 5

Pag 108

A-Resumeix el contingut del passatge de Lidia Ginzburg. Passa el mateix hui dia?

De lo que parla es que els homes no tenen paciència per a fer cua i intenten colar-se ique les dones tenen mes paciència a la hora de fer cua i també parla de que els homes quan arriben a cassa de treballa no fan res i les dones quan arriben a casa e treballa tenen que fer la faena decasa. En resum parla de l’androcentrisme que és aquell pensament que emmarca les capacitats de l'ésser masculí com motor individual i universal de l'esdevenir humà.

Jo crec que avui en dia no passatant els homes estem mes sensibilitzats i quan apleguem a casa de treballa o estem a casa ajudem en les faenes domestiques la societat va canviant.

B- Escriu exemples d'usos lingüístics quecontribueixen invisibilitzar la dona. Proposa altres maneres neutres de dir el mateix.

Els alumnes de la universitat utilitzen les sales d'estudis i, en el cas de les noies, les biblioteques, en llocde L’alumnat de la universitat utilitza les sales d'estudi i, en el cas de les noies, les biblioteques.

El Sr. Duran i la Sra. Almirall van presidir la reunió, en lloc de La Sra. Almirall i elSr. Duran van presidir la reunió

C- Creus que la llengua reflecteix les realitats socials?

Jo crec que la llengua si que reflecteix la realitat social per que depèn de a on tats criat o taseducat tant ensenyat unes conductes o unes altres.

Unitat 6

Pag 140

A- Estàs d'acord amb el perfil que l'autor dibuixa de l'alumnat actual? Et sembla ajustat a la realitat o més aviat tòpic?Si que estic d’acord en el perfil de l’alumnat actual.

Jo crec que si que esta ajustat a la realitat.

B- L'autor fa una relació del que considera deficiències dels alumnes d'ara enfront delsaltres temps. Pots fer un inventari d’habilitats i coneixements en què clarament heu superat els vostres predecessors?

En la part de la informàtica i dels aparells del segle XXI.

C- Què opines...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball De Recuperaci 2 Avaluaci
  • TREBALL SUPORT 2
  • TEMA 2 PATOLOGIA DEL TREBALL
  • Treball 2
  • Contracte de treball indefinit de suport als emprenedors 2
  • Avaluació
  • Economia Del Treball 2
  • Treball 2 Historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS