Treball amb la fusta

Páginas: 2 (269 palabras) Publicado: 6 de enero de 2015
EL TREBALL AMB LA FUSTA












1ª L´ús de la fusta al llarg de la historia

Home i tecnologia han evolucionat al llarg de la seuaexistència de forma paralel.la . La necessitat de dominar el medi li confiri a l'home el descobriment i coneixement dels materials que la natura li oferia. És evident quela mai nomenada , Edat de la Fusta va ser fins i tot anterior a l'Edat de Pedra, subsistint fins i tot fins als nostres dies. L' ús de la fusta amés de facilitararmes per a la guerra i la caça, li serviu per construir les seves primeres cases o tapar les entrades de les seus cavernes , i sobretot li permitiu mantenir encesesles fogueres que s'originaven per processos naturals , fins que en el Paleolític descubriu el mètode de percusió del sílex per produir foc artificialment .L'habilitat manual al costat de la capacitat de observació li van permetre desenvolupar aptituds encaminades a transformar els materials fins a l'extrem de començar afabricar eines compostes .

Fins el domini dels metalls, la fusta fins i tot va ser utilitzada com a material en les parcel.les que avui en dia nomes un metallpot ocupar. Un clar exponent d' això fou l'ús durant el Neolític de broques de fusta animades mitjançant un trepant d'arc. Fragments de roca juntament amb sorralubricats amb aigua eren utilitzats com abrasiu sobre la punta de la fusta.


2 ª- Importancia dels boscos

Els boscos són imprescindibles per als éssers humansja que ens proporcionen oxigen i madera suficient per construir moltes coses necessaries pera la nostra vida: cases, instruments, paper, combustible, etc.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball amb les families
  • Quadre comparatiu treball amb suport
  • Eines per a treballar la fusta
  • TREBALL AMB HEMEROTEQUES DIGITALS
  • Treball Amb Plca Mare Processador I Memoria Ram Començat
  • Català
  • La Fusta
  • Fustes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS