Treball Amb Plca Mare Processador I Memoria Ram Començat

Páginas: 6 (1426 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2015
1 Placa Mare
1.1 Imatge:










1.2 Característiques Tècniques dels Components:

-Les Plaques Mare són les targetes de circuit imprès de majors dimencions a l'ordinador.
-L’Ordinador depèn exclusivament del protagonisme de les targetes com les de vídeo, so i altres.
-Les Habituals normes que un mercat tan competitiu com és el microinformàtic imposa. Això a portat al fet que moltsassembladors i majoristes fins i tot ofereixin 2 catalogacions de plaques base: les males i les bones. No és que existeixen realment plaques dolentes però si hi ha plaques noves és a dir productes que puguin duplicar el preu però que tot i així segueixen mereixen la pena pel que fa a prestacions.
-Cada Processador té el tipus de targeta mare que li serveix (Encara que alguns comparteixen el mateixtipus) porten incorporats els ports serials (Ratolí, Scanner, etc), els paral·lel (impressora) i l'entrada de teclat.
-La Quantitat i tipus de ranures que té per a les targetes d'expansió i per la memòria RAM. És important que porti les ranures estàndard d'expansió EISA, PCI.

1.3 Fabricants importants:
ASUS, ECS, EVGA, MSI Computer, Point of View, PNY Technologies, Zogis, Zotac.
1.4 Preu:Des de els 50€ per una amb un rendiment acceptable fins als 450€ Per una de ultima generació.

2 Processador
2.1 Imatge:



2.2 Característiques Tècniques dels Components:
Famílies: Els micros s'organitzen segons les seves característiques base. Alguns noms de famílies són Celeron, i3, i5, i7, A6, A8, A10 per posar alguns exemples.
Nuclis: En un processador moderntens més d'un nucli de processament. D'aquesta manera l'ordinador serà capaç de realitzar diverses tasques alhora.
Litografia: En aquest cas ens referim a la tecnologia de fabricació. És la mida de porta mínim que pot assolir en un transistor mesura nanòmetres.
Velocitat de rellotge: També coneguda com a freqüència de funcionament. Es mesura en GHz. Indica el nombre d'operacions per segon que el PCés capaç de realitzar.
Conjunt d'instruccions: Encara que tots els PC tenen més o menys els mateixos conjunts d'instruccions cada vegada és més comú que els fabricants afegeixin nous per accelerar certes aplicacions o noves funcionalitats.
Freqüència turbo màxima: En tenir diversos nuclis pot passar que els programes que executis no estiguin donant feina a tots. En aquest cas el processadoraugmenta la velocitat dels que estiguin funcionant fins a un límit indicat per aquest número. Això es podrà fer sempre que el processador no superi una certa temperatura i així evitem cremar-lo.
Thermal Design Power:(TDP). El TDP és el consum màxim mesurat en Watts, molt important per als portàtils i els nous tipus de PC que estan apareixent al mercat.
Targeta gràfica integrada. Gràcies a lesmillores produïdes en els processos de fabricació com hem vist s'integren més components en el mateix xip del processador.

2.3 Fabricants importants:
Intel, AMD, Cirus logic, IBM, Zilog, Cyrix.

2.4 Preu: Des dels 50€ fins als 300€ depèn de la velocitat al processar.

3 Memòria RAM
3.1 Imatge:






3.2 Característiques Tècniques dels Components:
Localització Interna: (es troba a la targeta mare).Capacitat: Aquesta varia del tipus de memòria que s'utilitzi en l'actualitat es poden trobar memòries que arriba fins a 1 Gb.
Mètode d'accés: La RAM és una memòria d'accés aleatori. Això significa que una paraula o byte es pot trobar de forma directa, sense tenir en compte els bytes emmagatzemats abans o després d'aquesta paraula (al contrari que les memòries en cinta, que requereixen d'un accés...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball Mar I Cel
  • Memorias Ram Daños i Soluciones
  • Treball De Lectura Mar I Cel 1415
  • Processos De La Memòria
  • Treball amb les families
  • treball de lectura mar i cel
  • Memoria Ram
  • Memorias RAM

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS