treball arqueologia 1 Questionari

Páginas: 4 (897 palabras) Publicado: 16 de marzo de 2015
1. Cita complerta i segons les normes científiques de l’article triat.
ARIÑO GIL, Enrique i RODRÍGUEZ HERNÁNDEZ, José, et al. El poblamento romano y visigodo en el territorio de Salamanca. Datos deuna prospección intensiva. Zepbyrus.
Universidad de Salamanca, 1997, vol. 50, p. 225-245.

2. Quin és l’objectiu de l’estudi? Resta ben especificat en el text?
El treball esmentat en aquetsarticle és va realitzar entre els anys 1992-1995, en el territori de Salamanca més específicament en la zona de Armunya, amb l’objectiu de localitzar el màxim de jaciments possibles en aquesta zona i enaltres de menys pes sobre la investigació (a causa del temps) per tal de poder observar i determinar el model de població i la restitució, tan del paisatge antic com de la forma en que diferentssocietats, tan Romanes com Visigodes, han explotat el territori observat al llarg del temps, i així poder veure les diferencies.
Aquest article però només proposa presentar un síntesi dels resultatsobtinguts en el treball, per en un futur poder-lo ampliar de manera més detallada i complexa.
Per tal de poder dur a terme l’objectiu d’aquets treball és fa servir el mètode de la prospecció, ja que és latécnica en que es basa la major part d’aquest treball.
En l’article es pot veure que sí que resta ben especificat l’objectiu del treball, ja que des de un principi és pot observar quin és.
3. Quinametodologia utilitzen els autors.
Primerament revisen la documentació arqueològica disponible del territori definit, i la informació cercada de més utilitat va ser el Inventari arqueòlogic deprovíncia de Salamanca i els informes de prospecció i excavacions. Aquest inventari tenia alguns errors i van utilitzar la prospecció extensiva per realitzar una visita a tots els jaciments que figuraven,per comprovar la seva existència o exacte localització i així poder valorar la seva validesa.
Per arribar a l’objectiu de la investigació: definir els models de poblament, fan servir una prospecció...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Arqueologia 1
  • Arqueologia 1
  • Questionari Fagan Seminari 1
  • UF3 Questionari 1
  • Questionario 1, Capitulo 1, El Derecho
  • JD 1 questionario
  • questionari electricitat 1
  • Práctica 1 Arqueología

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS