TREBALL BIOLOGIA 2n TRIMESTRE

Páginas: 3 (552 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2015
TREBALL BIOLOGIA 2n TRIMESTRE


LES DROGUES I EL SISTEMA NERVIOS
El cervell és una de les parts del cos més complexes i delicades. Del cervell, en depenen els sentiments, la manera de pensar, elnostre món interior i la capacitat de relacionar-nos amb altres persones. Les drogues hi incideixen de manera directa i interfereixen en el seu funcionament.
Les drogues actuen sobre el sistema límbic,situat a la part més interna del cervell, i provoquen una sensació artificial de plaer. No obstant això, el cervell no està preparat per rebre aquests estímuls. L’ús repetitiu de drogues afecta elfuncionament del sistema límbic i inicia el procés d’addicció.















CLASSIFICACIÓ I PRINCIPALS GRUPS DE DROGUES
Les substàncies depressores disminueixen o inhibeixen els mecanismes defuncionament normal del sistema nerviós central provocant relaxació, sedació, somnolència, hipnosi i fins i tot coma. Els estimulants produeixen sensació de fatiga i alteracions de la gana o del son. Untercer grup de substàncies, anomenades al·lucinògenes o pertorbadores, alteren la percepció de la realitat, l'estat de consciència i provoquen al·lucinacions . Algunes substàncies produeixen més d'unefecte, com les drogues de síntesi, que causen estimulació i pertorbació del sistema nerviós central.










DESCRIPCIO DE LES PRINCIPALS DROGUES
COCAINA: Prové de Colòmbia. Es al·lucinògena i potesdevenir a tal hàbit que set pot fer difícil completar qualsevol tasca.


Cridem al que acabem d'esmentar , el nostre enfocament holístic de recuperació de la dependència de cocaïna . A través d'aquestenfocament apuntem a tots els aspectes de la teva vida amb l'esperança que recuperis l'equilibri perdut i alliberis la teva ment de qualsevol pensament i hàbit negatiu .
El sistema nerviós és unaxarxa de teixits d'origen ectodérmico3 maig 4 en els animals diblásticos i triblásticos la unitat bàsica són les neurones. La seva funció primordial és la de captar i processar ràpidament els senyals...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Filosofia 1r 2n trimestre
  • 2on Treball Tercer Trimestre
  • BIologia Treball
  • Libro Biología 2n Bach
  • 2N TRIMESTRE
  • Biología 1º trimestre
  • Memoria treball de recerca biologia
  • Esquema Treball 1r I 2n De Batx

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS