TREBALL COM AFECTEN LS DROGUES AL ORGANISME

Páginas: 3 (675 palabras) Publicado: 19 de agosto de 2015

Com afecten les drogues a l’organisme


-ALCOHOL-

És la droga més consumida i acceptada socialment, per això hi ha molta dificultat en diferenciar quan un n’està fent ús o abús. Sovint lespersones que beuen massa no són conscients que s’estan alcoholitzant, fins i tot veuen normal que aguanten tanta beguda.
Efectes&Riscos:Amb l’alcohol es diu que un està més desinhibit, xerrador i content,però també hi ha qui es mostra més agressiu i/o plasta. Amb una certa quantitat, apareix un retard en els reflexos i la capacitat de reacció; també pot aparèixer un caminar inestable i somnolència. Aaltes dosis s’alteren funcions vitals com la respiració i el ritme cardíac i es pot entrar en un estat de coma.
El consum excessiu i habitual d’alcohol perjudica el fetge i el pàncrees, provocagastritis i úlceres d’estómac, desnutrició i trastorns en el sistema nerviós.
A nivell de coco aquest consum excessiu disminueix els nivells de consciència de la realitat i provoca trastorns de conducta ócanvis de d’humor, irritabilitat, ansietat, agressivitat. Es poden arribar a desenvolupar malalties mentals. També poden ser greus les conseqüències a nivell familiar, laboral i social.

-PORROS-
Dela planta del cànem s’extreu el haixix (costo) i la marihuana, que contenen la substància activa del THC, que és la que dóna els efectes de col·loque
És la substància il·legal més consumida i sobre laqual potser existeix major controvèrsia.
Efectes&Riscos. Es diu que augmenta la percepció dels sentits, modifica la imaginació i dóna una sensació- de benestar i riure fàcil. Alguns es mostren mésdespreocupats i extravertits, però a d’altres, els agafa un rotllo de passivitat (la predisposició de d’humor influirà de manera decisiva). És menys perjudicial que l’alcohol i el tabac, però també escert que el costo està molt adulterat i la majoria de les persones que en prenen també fumen tabac.
Apareix una sequedat de boca i gola, i irritació dels ulls.
A nivell de coco qui fuma molt pot...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Como afectan las drogas en la personalidad
  • como afectan las drogas
  • como afecta las drogas en tu comunidad
  • Como Afectan Las Drogas Al Sistema Nervioso
  • Como Afectan las drogas al Sistema Nervioso
  • Que Son Las Drogas Y Como Afectan Al Ámbito Escolar
  • Como Afecta A La Salud El Consumo De Drogas
  • como afectan las drogas en el sistema locomotor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS