Treball de recerca 4t ESO

Páginas: 8 (1867 palabras) Publicado: 8 de junio de 2013











INDEX
1. EXPLICACIÓ SOBRE L’ITINARARI QUE HAS ESCOLLIT.
2. REFLEXIÓ ENTORN EL RESULTAT DEL TEST D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL I ACADÈMICA.
3. RESUM DE LA XERRADA: “LA FEINA DE BUSCAR FEINA”.
4. RESUM DE LA VISITA A UNA EMPRESA.
5. UNA CARTA DE PRESENTACIÓ I UN CURRÍCULUM.
6. UN PRESSUPOST APROXIMAT DEL COST DELS TEUS ESTUDIS.
7. UNES CONCLUSIONS.


1. EXPLICACIÓSOBRE L’ITINERARI QUE HAS ECOLLIT
Quan hagi acabat l’ESO faré el batxillerat humanístic a l’INS Bosc de la Coma. Les matèries comunes en el 1r curs son Llengua catalana i literatura I, Llengua castellana i literatura I, Llengua estrangera: anglès I, Ciències del món contemporani, Filosofia i ciutadania, Educació física i Tutoria. De totes les matèries de modalitats pròpies del 1r curs triaré Llatí I,Grec I, Economia de l’empresa I i Història del mon contemporani. I el segon curs les matèries comunes son Llengua catalana i literatura II, Llengua castellana i literatura II, Llengua estrangera: anglès II, Història, Història de la filosofia i Tutoria, faré Estada a l’empresa que es una matèria optativa. De totes les matèries de modalitats pròpies triaré Llatí II, Grec II, Història de l’art iEconomia de l’empresa II. Mentre estigui cursant el batxillerat a l’INS Bosc de la Coma aniré 1 o 2 dies a Barcelona a l’escola Memory a preparar-me per fer un grau mig a la mateixa escola. El grau mig es un curs pont entre una formació d’iniciació i una formació professional amb les següents matèries: treball d’escenes, dansa, claqué i cant. El grau rd pot fer sencer o assignatures per separat.Seran tres hores i mitja cada un dels dies o potser nomes hi haure d’anar un dia i mes hores perquè ja faig cant aquí a Olot. Quan hagi acabat el batxillerat i el grau mig aniré a viure a Barcelona i faré un DTM professional a la mateixa escola on haure fet el grau mig, l’Escola Memory que son 3 anys. Es una titulació de tres anys amb dues especialitats: Text (15 hores setmanals i Musical (20 horessetmanals + 2 hores mensuals de cant particular.
DTM Text:
Dansa: Jazz, dansa africana, hip hop, combat escènic, pilates, teatre dansa, acrobàcia, flamenc.
Interpretació: Entrenament actoral, improvisació, treball d’escenes, taller Comèdia Dell’Arte, clown i tallers de text.
Teòriques: Teoria i història del teatre, orientació laboral.
DTM Musical:
Dansa: Jazz, dansa africana, hip hop, combatescènic, pilates, teatre dansa, acrobàcia, claqué, flamenc.
Interpretació: Entrenament actoral, improvisació, treball d’escenes, taller comèdia Dell’Arte, taller de text, clown i tallers de musical.
Veu i dicció: Veu i dicció, cant coral, vers, tècnica de cant en grup, cant particular, repertori i interpretació de cançons.
Teòriques: Teoria i història del teatre, història del teatre musical iorientació laboral.
Si puc també faré algun curs de teatre, dansa o cant per ampliar el meu currículum. Aquest mon que jo he triat es difícil com tots els altres mon però aquest mon es com una “muntanya russa”, un dia tens una feina bona i tot et va bé i l’endemà pot ser que set capgiri tot, es una feina molt inestable.

2. REFLEXIÓ ENTORN EL RESULTAT DEL TEST D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL IACADÈMICA
El resultat del test d’orientació professional i acadèmica es totalment el que m’esperava que surtis. L’entorn professional artístic es on vull estar jo i és el que vull fer sens dubte. L’artístic m’ha sortit un 80% que com ja he dit encaixa totalment amb mi. Altres entorns professionals que m’han sortit en un percentatge alt son: Serveis Socials amb un 74%, Econòmic i empresarial amb un 74% iper últim Administratiu i oficina amb un 62%. Aquests altres entorns professionals no em desagraden però no hi ha punt de comparació amb l’artístic per a mi, hi ha pensat molt però l’artístic es el que vull fer. La meva opció es l’artístic.
3. RESUM DE LA XERRADA “LA FEINA DE BUSCAR FEINA”
La xerrada ens la van separar en 4 parts i la xerrada era de 2 hores La primera part ens van donar un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball de recerca
  • Treball de recerca
  • Treball recerca
  • Treball De Recerca
  • treball de recerca
  • Treball De Recerca
  • treball de recerca
  • TREBALL DE RECERCA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS