Treball De Recerca Sobre ONG Ciutadania

Páginas: 4 (943 palabras) Publicado: 15 de junio de 2015
Treball de recerca sobre ONG
1.- Que es una ONG ?
Una organització no governamental, abreviat generalment com a ONG, és una organització privada independent de governs i organismes internacionalsque no l'ha creada cap estat.

1.1 Desde quant existeixen les ONG ? La primera d'aquestes organitzacions, el Comitè Internacional de la Creu Roja, es va fundar el 1863.


2.-Necesitat de les ONG , sonnecesaries ?
Són organitzacions de la societat civil que s'ocupen de temes i necessitats que l'estat a abandonado.facilitan la participació dels ciutadans . No hi ha democràcia sense que la societats'involucri en els temes comuns i les ONG ajuden a que això sigui possible .


3.- Quina funció cumpleixen les ONG?

exerceixen sovint una funció decisiva en la promoció de canvis en les lleis , lespolítiques , els procediments i els reglaments administratius. Les ONG aporten al procés els casos de les persones a favor de les quals treballen . Aquests casos constitueixen una part important de lesproves necessàries per convèncer els encarregats de prendre les decisions dels canvis precisos.

4.- Tipus de ONG

organitzacions voluntàries
Agències i organismes de serveis no lucratiusOrganitzacions comunitàries o populars
Organitzacions no governamentals per al desenvolupament ( ONGD )
Organitzacions d'Immigració
5.-Com es pot crear una ONG?

Crear una Organización No Gubernamental (ONG) noes tan difícil ni tan descabellado como en un primer momento puede parecer. Al menos eso se desprende del auge de las casi doscientas organizaciones de este tipo que ya existen en España, desde dondese canaliza la labor de más de 11.000 voluntarios y cooperantes. Acción Internacional Contra el Hambre (AICF), Greenpeace o Médicos Sin Fronteras, entre otras, son ONGs de alcance internacional queempezaron su andadura en España de forma similar a cualquier otra. Quienes viven de cerca el voluntariado y se dedican a causas supuestamente perdidas, se declaran satisfechos de que tantos españoles...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball de recerca
  • Treball de recerca
  • Treball recerca
  • Treball De Recerca
  • treball de recerca
  • Treball De Recerca
  • treball de recerca
  • TREBALL DE RECERCA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS