TREBALL DE RECERCA TECNO

Páginas: 6 (1308 palabras) Publicado: 28 de septiembre de 2015






















La nanotecnologia pot arribar a curar diverses enfermetats en un futur pròxim.

1. Explicar què és la nanotecnologia.
2. Buscar informació sobre les possibles reparacions de l’ADN mitjançant la nanotecnologia.
3. Esbrinar les aplicacions mèdiques es fan avui en dia amb la nanotecnologia.
4. Cercar la possible eradicació d’alguns tipus de càncer amb els nanorobots.
5.Obtenir la informació de la fabricació dels nanorobots.
6. Respondre a la hipòtesi.
















1.La nanotecnologia
La nanotecnologia és la manipulació de la matèria a escala atòmica , molecular i supramolecular . La més primerenca i difosa descripció de la nanotecnologia es refereix a la meta tecnològica particular de manipular en forma precisa els àtoms i molècules per a la fabricació deproductes a macroescala , ara també referida com nanotecnologia molecular . Una descripció més generalitzada de la nanotecnologia va ser establerta per la Iniciativa nanotecnològica Nacional , la qual defineix la nanotecnologia com la manipulació de la matèria amb almenys una dimensió de la mida d'entre 1 a 100 nanòmetres .
Nano és un prefix grec que indica una mesura ( 10-9 = 0,000 000.001 ) , noun objecte ; de manera que la nanotecnologia es caracteritza per ser un camp essencialment multidisciplinar , i cohesionat exclusivament per l'escala de la matèria amb la qual treballa.

Actualment els científics estan debatent el futur de les implicacions de la nanotecnologia . La nanotecnologia pot ser capaç de crear nous materials i dispositius amb un gran abast d'aplicacions, com ara en lamedicina , electrònica , biomaterials i la producció d'energia . D'altra banda , la nanotecnologia fa sorgir les mateixes preocupacions que qualsevol nova tecnologia , incloent preocupacions sobre la toxicitat i l'impacte ambiental dels nanomaterials , i els seus potencials efectes en l'economia global , així com especulacions sobre diversos escenaris apocalíptics* . Aquestes preocupacions han portatal debat entre diversos grups de defensa i governs sobre si es requereixen regulacions especials per a la nanotecnologia .
*= Es refereix a un hipotètic fi del món que involucraria la nanotecnologia molecular . Segons aquesta hipòtesi, un conjunt de robots es autorreplicarien sense control consumint tota la matèria viva a la Terra, matèria que emprarien per crear i mantenir més robots.1.1.Investigacions actuals

Nanomaterials

El camp dels nanomaterials inclou els subcamps que desenvolupen o estudien els materials que tenen propietats úniques que sorgeixen de les seves dimensions a nanoescala.

La ciència d'interfície i col·loide * ha identificat molts materials que poden ser útils en la nanotecnologia, com ara els nanotubs de carboni i altres fullerens, i diverses nanopartícules inanoroides. Els nanomaterials amb ràpid transport d'ions també estan relacionats a la nanoiónica ia la nanoelectrònica.
Els materials a nanoescala també pot ser usats per a aplicacions en volum; la majoria de les aplicacions comercials actuals de la nanotecnologia són d'aquest tipus.
S'ha realitzat progrés en la utilització d'aquests materials per a aplicacions mediques.
Els materials a nanoescalacom ara els nanopilarres algunes vegades són usats en les cel·les solars per baixar els costos de les cel·les solars de silici tradicionals.
Representació d’un rotaxano* , útil com un interruptor molecular.
*= Un rotaxà és una arquitectura molecular mecànicament entrellaçada que consisteix d'una " molècula amb forma de mancuerna "

El desenvolupament d'aplicacions que incorporen nanopartículessemiconductores que seran usades en la següent generació de productes, com ara tecnologia de pantalles, il·luminació, cel·les solars i imatges biològiques.
La nanotecnologia actualment també s’utilitza per a repel·lir l’aigua d’alguns materials, és a dir, per a la fabricació de roba.

*= En els darrers anys i degut principalment a les aplicacions dels diferents tipus de sistemes col·loïdals s'ha...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball de recerca
  • Treball de recerca
  • Treball recerca
  • Treball De Recerca
  • treball de recerca
  • Treball De Recerca
  • treball de recerca
  • TREBALL DE RECERCA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS