treball de recerca

Páginas: 47 (11743 palabras) Publicado: 23 de abril de 2013
IES Josep Vallverdú
Curs: 2011-12





Treball de recerca
Estudi sobre la professió de banquer










Autor: Joan Camí
Nivell: 4rt ESO A
Matèria: Projecte de Recerca
Tutora: Magda Isan
Professora: Carme Olivart
Data d’entrega: 14-02-11
ÍNDEX



1.Introducció
Per fer aquest treball he triat la professió de banquer perquè era una de les professions que és podiafer a través de la carrera d’Administració i Direcció d’Empreses que és la carrera que jo vull estudiar i també la he triat perquè volia conèixer el funcionament d’un banc i les seves activitats que realitzen.
En aquest treball constà de dues parts: Una part teòrica que consisteix en buscar informació a Internet o bé als llibres sobre el pla d’estudis i una altra la part pràctica és a dir laplanificació del projecte.
Dins de la part teòrica hi ha un apartat que parla sobre els antecedents que hi ha dels estudis professionals d’empresarials. A continuació hi ha un apartat que parla sobre l’estudi de la professió dintre d’aquest apartat hi ha diferents capítols entre ells, la definició de banquer, les activitats més habituals d’aquest professional, els espais on desenvolupen la sevaactivitat professional.
Després hi ha un altre apartat que parla sobre les maneres per poder accedir a la professió, en aquest apartat he explicat les diferents maneres per poder accedir: vies des de Batxillerat o des de Cicles de Formació Professional. I proves d’accés per majors de 25 anys.
A continuació hi ha un altre apartat com pots fer aquests estudis que parla sobre els llocs on potsestudiar la carrera d’Administració i Direcció d’Empreses, i dels plans d’estudis que hi ha en aquesta carrera, dins de l’apartat de plans d’estudis he parlat de quina durada tenen, el nombre de crèdits que té, quins tipus d’assignatures obligatòries i optatives hi han dins d’aquesta carrera, també en aquest apartat he explicat que la carrera d’Administració i Direcció d’Empreses hi ha un treballde fi de grau, he explicat de que consistia aquest treball i com l’avaluaven i finalment dins d’aquest apartat he parlat també dels tipus de pràctiques que hi han.
Cal nombrar també l’apartat que parla sobre les diferents especialitats que pots fer dins de la professió de banquer com potser director, subdirector,caixer, etc.
El següent apartat parla sobre diferents titulacions que potsassolir els màsters i cursos de postgrau que pots especialitzar-te després d’haver acabat la carrera.
A continuació hi ha un apartat que parla sobre els ajuts als estudis, és a dir els tipus de beques que pot haver dins de la meva carrera.
Després hi ha diferents apartats que se parla sobre el perfil professional que es necessita per exercitar la professió de banquer, un altre sobre les sortidesprofessionals que hi han, els diferents horaris que hi ha als bancs.
Per finalitzar la part teòrica del treball hi ha un apartat que parla sobre la situació actual de la banca: el grau d’inserció i d’atur que hi ha actualment, la facilitat de promoció dins la professió de banquer, la necessitat de reciclatge, els tipus de contractes laborals i facilitar per compaginar la feina amb altresactivitats.
La part pràctica és divideix en tres capítols: recollida d’opinions, estudi de mercat i planificació del projecte.
En el primer apartat de la part pràctica del treball he fet una entrevista a una persona que treballa a La Caixa de Lleida que m’ho va explicar tot sobre el funcionament d’un banc i les condicions de treball que tenen els treballadors i també me va explicar com se organitzaven icom es distribueixen la feina en la seva oficina.
En el segon apartat de la part pràctica faig una entrevista a un estudiant que fa el 3er Curs d’Administració i Direcció d’Empreses, me va explicar la dificultat que té en aquesta carrera, el ambient que hi ha en la classe i els projectes de futur que té ell.
A continuació hi ha un apartat on hi ha una recollida d’opinions de la gent, sobre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball de recerca
  • Treball recerca
  • Treball De Recerca
  • treball de recerca
  • Treball De Recerca
  • treball de recerca
  • TREBALL DE RECERCA
  • treball de recerca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS