treball natació

Páginas: 8 (1961 palabras) Publicado: 27 de junio de 2015

CASAL D’ESTIU
LA SOCA











Ariadna Coll
1r Batxillerat E/I

INTRODUCCIÓ
Doncs si ja arriba l’estiu acompanyat del bon temps i l’esplai que tots els nens esperen! Aquest any està programat perquè duri 3 setmanes i esperem que els nens les disfrutin al màxim amb moltes activitats diverses que faran que s’ho passin d’allò més bé.
Per recordar als pares i mares, i per els nous cadells quevolen afegir-se a la manada, el casal està destinat a nens i nenes de 5 a 12 anys.


A continuació us mostrem l’horari amb les activitats que farem, sobretot pares i mares no ensenyeu l’horari als vostres fills volem que sigui tota una sorpresa per a ells! Aquest any hem afegit noves activitats perquè els vostres fills no parin quiets i siguin tot uns peixets dins de l’aigua.
 
dilluns
dimartsdimecres
dijous
divendres
9:00-11:00
ACTIVITATS DE PLATJA
NATACIÓ
ACTIVITATS DE PLATJA
MANUALITATS
EXCURCIÓ A .....
11:00-11:30
ESMORZAR

11:30-13:30
NATACIÓ
ACTIVITATS DE PLATJA
SOCORRISME
MUSICOTERPIA PER RELAXAR

13:30-15:00
DINAR

15:00-16:00
ACTIVITATS EXTRAODINÀRIES
GIMCANA
XERINGADA
WATERPOLO

16:00-17:00



WATERPOLO

Tal com veieu el dilluns hem afegit una novaactivitat a la tarda que es diu “activitats extraordinàries”, aquí els portarem cada setmana a fer un esport diferent i divertit que segur que no havien provat mai. La primera setmana provaran el surf, la segona; windsurf, i a la tercera setmana; vela. Aquestes activitats seran realitzades amb professionals en l’àmbit per ensenyar-los i controlar-los en tot moment, no heu de patir per a res.
Uncanvi que podeu observar aquest any és que l’excursió l’hem passada al divendres, i són variades. Aniran a Waterworld, al Bosc Vertical i a Port Aventura.
L’esmorzar hauran de portar-lo de casa i el dinar és opcional, poden quedar-se a dinar al menjador o poden marxar a casa i tornar després. Si decideixen deixar el seu fill al menjador per dinar agrairíem que ens ho comuniquessin a la reunió depares, juntament amb el document adjunt sobre les al·lèrgies i malalties.
Els dijous es faran unes activitats de relaxació amb musica perquè tinguin un moment per pensar i reflexionar. També faran activitats de manualitats per tenir un bon record de les setmanes tan genials del casal penjat a l’habitació.

EL DIA A DIA...
ACTIVITATS DE PLATJA
Durant les hores que passarem a la platja de Mataró elsnens realitzaran jocs típics de platja com el voleibol, volem incentivar el joc en equip amb una mica de competició. Els primers dies ensenyarem com es juga i després faran partits amistosos.
També jugaran amb estels, es banyaran a la platja i jugaran a bàdminton, els més petits els farem fer activitats més per a nens amb la sorra.
l’últim dia fer les mini olimpíades on els nens estaran tot el diafent competicions en els diferents esports que haguem estat fent durant les tres setmanes, els equips guanyadors obtindran un petit premi, però tots rebran una medalla. També realitzaran una gimcana el dimarts a la tarda, cada setmana d’un tema variat i el dimecres farem una xeringada perquè els nens disfrutin essent nens.



ACTIVITATS A L’AIGUA
Com heu vist a l’horari els nens passaran molteshores a la piscina convertint-se en uns verdaders nedadors. A les hores de natació treballarem:
Crol
Esquena
Braça.
També els ensenyarem com tirar-se de cap des del trampolí ja que molts nens tenen por a fer-ho i no hi ha cap raó. A continuació us mostrarem el mètode d’ensenyament:
CROL:
El crol és un estil de natació que consisteix en que un dels braços del nedador es mouen en l'aire amb el palmellcap avall disposada a ingressar a l'aigua, i el colze relaxat, mentre l'altre braç avança sota l'aigua. Les cames es mouen d'acord al que en els últims anys ha evolucionat com puntada oscil·lant, un moviment alternatiu dels malucs amunt i avall amb les cames relaxades, els peus cap a dins i els dits en punta. En aquest estil és molt important respirar de la manera adequada.

Primer faran...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball Natació
  • Natacio
  • La natació
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball
  • Treball

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS