Treball Sortida de Camp

Páginas: 4 (777 palabras) Publicado: 22 de enero de 2014


SORTIDA DE CAMP
PLATJA DE CA’N PICAFORT-SON SERRA DE MARINA
18 e Gener 2014

1.Primera aturada “la desaparició de l’arena a la platja de Can Picafort”
La zona de la platja de Can Picafortper la qual vam començar la sortida de camp destaca per la falta d’arena, aquest fet es deu a la construcció d’edificacions en la zona que abans estava poblada per dunes, el cordó dunar. Les dunestenen la funció de retenir l’arena en el seu moviment natural pel vent. Una de les formes de regenerar l’arena de les platges és agafant-ne del fons marí, el problema és que a balears en els fons marí hiha la planta de la posidònia que actua com a agent regenerador de les platges, així que en el nostre cas aquesta no és una solució vàlida.
2.Segona aturada “la necròpolis de Son Real”
La necròpolisde Son Real és un cementiri d’època talaiòtica que va ser emprat entre el segle XI fins al segle I abans de Crist. Aquesta necròpolis només era emprada per les classes aristocràtiques i les primerestombes de la necròpolis eren de forma navetiforme. Al final del seu us, el cementiri va ser usat no només per la classe aristocràtica sinó també per la resta de la població.



En els enterramentsque es realitzaven en la necròpolis s’hi dipositaven també alguns elements personals, per això també s’hi ha trobat objectes. Es va deixar d’usar al segle I abans de Crist degut la conquesta de lesilles per part dels Romans.
Les necròpolis es realitzaven a una zona propera del poblat, però tot i que s’han realitzat diverses investigacions no se n’ha trobat cap per les rodalies.
Devora lanecròpolis podem veure una illa, la “Illa dels Porros”, en el cordó d’aigua que hi ha entre els dos elements hi trobem submergida part de la necròpolis.
3.Tercera aturada “pedrera de marès”
A Mallorca hiha dues unitats calcàries la Serra de Tramuntana i la Serra de Llevant, pertanyen al mesozoic i al cenozoic. En canvi el centre de l’illa i les costes estan formades de materials quaternaris, el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball camp gravitatori
  • El Treball De Camp Antropologic
  • Treball Sortida Eurofitness
  • TREBALL DE CAMP 1
  • SORTER
  • Reflexions sobre un treball de camp a marroc
  • Treball
  • Treball

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS