treball tierra y libertad

Páginas: 11 (2702 palabras) Publicado: 26 de abril de 2013
TREBALL SOBRE LA PEL·LÍCULA “TIERRA Y LIBERTAD”

. PRESENTACIÓ

La pel·lícula “Tierra y libertad” es tracta d' una pel·licula de caràcter dramàtic, que dura aproximadament 104 minuts. Aquesta va ser nomenada en un principi amb el títol de “Land and Freedom”, i va ser una coproducció britànica, espanyola, alemana i italiana; creada en l' any 1995 i dirigida per Ken Loach i, escrita per JimAllen .
Pel que fa a la producció de la pel·lícula va ser dirigida per Rebecca O' Brien, de la música s' encarregà George Fenton, de fotofrafia Barry Ackroyd, de la direcció artística Llorenç Miquel, el montatge Jonathan Mirris , el so Ray Beckett, els efectes especials Reyes Abades, l'assessor creatiu Martin Johnson i el cap de producció va ser Yousaf Bokhari.
Per altre banda, elsactors que van interpreten als personatges principals del film son:
Ian Hart (David Carr), Andrés Aladren (membre de la milicia), Raféale Cantatore (membre de la milicia), Eoin Mccarthy, Sergi Calleja (membre de la milicia), Pascal Demolon (membre de la milicia), Jurgen Muller, Paul Laverty (membre de la milicia), Joseph Magem, Victor Roca, Rosana Pastor (Blanca), Icíar Bollaín (Maité), JordiDauder (Salas), Tom Gilroy (Lawrence), Marc Martínez (Juan Vidal), Fréderic Pierrot (Bernard Goujon) Pep Molina (Pepe) i Suzanne Maddock (Kim).
Un cop presentada la pel·lícula, aquesta va obtenir el Premi Internacional de la Crítica de la FIPRESCI (Federació Internacional de la Prensa Cinematogràfica) y el premi del “Jurado Ecuménico” a Cannes.
- Ken Loach
Ken Loach va nèixer a Nuneaton,Warwickshire a Gran Bretanya el 17 de juliol de 17 de juliol de 1936.
En Loach és un director de televisió i de cinema anglès, reconegut per el seu realisme social i per la seva temàtica socialista, la qual es veu lligada a la seva militensa trotskista, que es tractava d' una contraposició de les idees que va aplicar Stalin del marxisme-leninisme.
Ken Loach va estudiar dret a St Peter's College d'Oxford, on als vint-i-cinc anys va començar a entrar en contacte amb les arts esceniques actuant en el grup de teatre de la univercitat. Un cop va hever obtingut el seu títol com advocat, va treballar com asistent de direcció en el Northampton Repertory Theatre.
El seu profunt interés per el món audiovisual el portà, l' any 1963 a iniciar-se en la direcció gràcies a l' ajuda d' una beca de la BBC.A partir de 1964 va començar a dirigir una sèrie de drames, el més famós dels quals va ser Cathy Come Home el 1966, que aborda la problematica de les cases y la pobresa en el context de benestar britànic. Aquesta va ser una de les pel·lícules més reproduïdes per la BBC.
Fins a principis dels 80, Loach va centrar la seva atenció entre el cinema i la televisió. Va filmar quatre llargmetratges,numerosos documentals i pel·lícules per a la televisió, com The Big Flame al 1969; que anava sobre els treballadors portuaris de Liverpool i la sèrie Days of Hope feta l' any 1975, que anava sobre els fets que van provocar l' aturament de 1926, i la derrota del Moviment Laborista Britànic. Després d' haver passat una mala època a finals dels anys vuitanta, Loach, a principis dels noranta, amb elscanvis polítics, la seva carrera cinematogràfica es revitalitza.
Fins ara ha filmat nou pel·lícules més, amb la majoria de les quals ha obtingut numerosos premis, aconseguint d' aquesta manera, la consolidació de la seva carrera internacional. El seu estil artístic l'ha fet destacar en tota la seva carrera i s' ha tornat una constant en la seva vida: la defensa dels oprimits.
Pel que fa a laestricta política de Ken Loach, abui dia és membre de la directiva de coalició d' esquerra ( Respect – The Unity Coalition).

. DESCRIPCIÓ
El tema principal i que es desenvolupa al llarg del film és la Guerra Civil espanyola, i aquesta narra l' història de David Carr, un treballador que es troba a l' atur, el qual és membre del Partit Comunista de Gran Bretanya. David desideix lluitar al bàndol...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tierra Y Libertad
  • Tierra y Libertad
  • Tierra Y Libertad
  • TIERRA Y LIBERTAD
  • Tierra y libertad
  • Tierra y libertad
  • tierra y libertad
  • Tierra y libertad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS