treballs

Páginas: 4 (878 palabras) Publicado: 29 de noviembre de 2014
Requiem for a dream
1. Assenyala totes les addiccions que apareixen en el film.
La pel·lícula “Requiem for a dream” va sobre un tema que esta molt de moda dins la cinematografia moderna: lesdrogues. En la pel·lícula podem veure diferents tipus d’addiccions que tenen els 4 principals protagonistes.
La mare anomenada Sara Goldfarb és una dóna addicta a veure la televisió des del principi de lapel·lícula. Podem veure també com té una certa addició a l’hora de menjar sà; quan li donen la recepta per aprimar-se no pot controlar l’ansietat que te al cos per a obrir la nevera i menjar tot elque ella vulgui. I per últim, l’addicció mes important és la de les pastilles amfetamíniques receptades per un metge irresponsable. El seu objectiu des de l’ inici de la pel·lícula es perdre pes per asentir-se be amb ella mateixa i així poder participar dins del programa de televisió. Amb l’ajuda de les pastilles perdre pes és molt ràpid i senzill i no ha de patir la falta de gana que patiaanteriorment amb la dieta, per això, és torna una addicta a les amfetamines, es a dir, a la droga.
Les addiccions del principal protagonista de nom Harry i la seva novia Marion, son qualsevol substanciaque li pugui produir plaer. No solament es addicta a tot tipus de drogues, com seria la marihuana, el hachis, la cocaïna... Sinó que també és addicta al mètode de fer negocis amb elles. L’addicció mesgran que te en Harry, es el consum de cocaïna.
2. Per què la història està dividida en tres estacions? Quina falta i perquè?
Jo crec que aquesta peli esta dividida en tres estacions perquè podemobservar com de ràpid pots destrossar-te la vida seriosament amb el consum de drogues.
La pel·lícula comença a l’estiu, on veiem que apart de començar a consumir drogues, els protagonistes tenen unavida mes o menys estable i les coses no els hi van gens malament. Seguidament, l’addicció a les drogues comença a afectar mes sobre els protagonistes durant l’època de la tardor i finalment, quan ja...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treballs
  • treballs
  • Treballs
  • treballs
  • Treballs
  • Treballs
  • Treballs
  • TREBALLS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS