Treballs

Páginas: 2 (339 palabras) Publicado: 19 de enero de 2013
Pedofília
La pedofília (pederastia-en grec(paideràstia-tamor dels nenc) país-nen, erastès-amant) és un parafília que consisteix que l’excitació o el plaer sexual s’obtenen a través d’activitatso fantasies sexuals amb nens entre 8 i 12 anys. La pederastia es una forma d’homosexualitat masculí. La pedofília és un tret multifactorial en al personalitat del que la pateix, i es compond’aspectes mentals, institucionals, d’activitat, d’educació sexual, de violència, de control de les pulsions. Hi ha dues tipus de pedofília, una primària o essencial, molt arrelada en el subjecte, i una altrasecundària, que apareixeria motivada per factors circumstancials. Hi ha diversos associacions de pedòfils que reivindiquen la pedofília com una forma més de viure la sexualitat humana i que ha de seracceptada amb naturalitat per part de la societat. La paraula deriva del términ grec, paidofília y aquet de país paídos, “nen” y “amistat”. Paidofilia sol usar-se el terme «hebefilia» o «efebofilia».El Pedòfil sol ser home. Les dones pedòfiles solen ser o bones persones amb transforns mentals o bones persones molt solitàries .

Segons molts psicòlegs i psiquiatres, els pedòfils tindrienuna personalitat immadura, problemes de relació o sentiments d’inferioritat que no els permetrien mantenir una relació amorosa adulta i “igualtària”. Altres especialistes creuen que això potestar relacionat amb l’aprenentatge d’actituds extremes negatives cap a la sexualitat.
Els tractaments
En veritat el que han de fer és controlar les seves aparencies sexuals. Les teràpiesdirigides als pedòfils són els tractaments de caràcter psicològic i farmacològic . Altres consideren veritablement eficaços només les teràpies a base de fàrmacos  És una substància, simple o composta,emprada amb una finalitat terapèutica contra les manifestacions patològiques, tant si produeix el guariment suprimint la causa de la malaltia com si només n'atenua els símptomes. El tractament...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treballs
  • treballs
  • treballs
  • treballs
  • Treballs
  • Treballs
  • Treballs
  • TREBALLS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS