Tren Elèctric

Páginas: 3 (624 palabras) Publicado: 23 de septiembre de 2012
3. El tren elèctric
3.1 Introducció
Un tren elèctric normalment es considera que el forma una locomotora accionada per electricitat que empeny els vagons. També hi ha trens elèctrics senselocomotora.
L'electricitat prové d'una font externa que inclouen unes línies situades per sobre del tren, un tercer rail o un emmagatzemament d'electricitat com són les bateries, un sistema flywheel o celesde combustible. Les locomotores elèctriques propulsades per un combustible que elles mateixes transporten es classifiquen com de transmissió dièsel-elèctrica o de turbina de gas elèctriques (segonsel sistema de combustible que usin) perquè la combinació motor/generador només serveix com a sistema de transmissió d'energia. Un tren elèctric normalment es considera que el forma una locomotoraaccionada per electricitat que empeny els vagons. També hi ha trens elèctrics sense locomotora. L'electricitat prové d'una font externa que inclouen unes línies situades per sobre del tren, un tercer railo un emmagatzemament d'electricitat com són les bateries, un sistema flywheel o celes de combustible. Les locomotores elèctriques propulsades per un combustible que elles mateixes transporten esclassifiquen com de transmissió dièsel-elèctrica o de turbina de gas elèctriques (segons el sistema de combustible que usin) perquè la combinació motor/generador només serveix com a sistema de transmissiód'energia.
3.2 Història

La primera locomotora elèctrica va ser construïda per l'escocès Robert Davidson a Aberdeen el 1837 i rebia el subministre elèctric de bateries galvàniques. Davidson méstard va fer una locomotora elèctrica anomenada Galvaniel 1841. Va ser provada a Escòcia el setembre de 1842 però estava energèticament limitada.

El primer tren de passatgers va ser presentatper Werner von Siemens a Berlín el 1879. La locomotora tenia una potència de 2.2 kW i el tren complet arribava a un màxim de 13 km/h. Durant quatre mesos portà uns 90.000 passatgers en un circuit circular de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Electricista
  • El Electricista
  • electric
  • Electricista
  • electricistas
  • Electricicidad
  • Electricista
  • Electricista

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS