Tres forasters de Madrid

Páginas: 3 (524 palabras) Publicado: 28 de febrero de 2014
Titol: Tres forasters de Madrid

Autor: E. Escalante

Editorial: Institució Alfons el Magnànim per als dos llibres

Any de l'edició que he llegit: edició primera any 1995 per als dos llibresTema del llibre: ( 2 linies ) .....
Una família forastera de Madrid “adinerada” visiten la casa de la família Ferrís i aquestos molt contents els reben però conforme passen el dies s’arrepenteixende la seua arribada per lo exigents que són.

Resum del llibre: ( +- 25 linies ) ....
Tres forasters de Madrid visiten la casa de Baltasara i Jasinto. Aquestos pensen que tenen molts dineris ique devíen servir-los i rebre-los com es mereixen però per a la sorpresa d’ells són tot lo contrari. S’aprofiten de la bona voluntat de Baltasara i Jasinito ja que ells tenen que pagar tots el gastosque fan ells, tenen que alimentar-los i pagar també els capritxos como anar a vore els toros.
Els forasteris tenen una filla que es diu Corina i Baltasara i Jasinto tenen un fill anomenat Carmelito.Aquest és un amant de la poesia, de la literatura i dels versos.
Un dia Carmelito escriu un poema per a Corina i així confessar-li el seu amor i la seua admiració per la seua persona. Sunsión que és lacosina quan veu això es fica gelosa.
Mentrestant un dels objectiu que tenen els forasers en eixa visita és vore a La Pomera, un hombre amb el que volen casar a la seua filla per la seua situacióenconòmica. Una vegada més mostren la seua falta de diners i la constancia de aconseguir una bona posició social superior.
Una vegada apreix La Pomera i es fa públic la intenció de casar-los quanCarmelito s’entera intenta suïcidarse amb una pistola peró per sort o desgrácia per a alguns mata a la cacatua de Prisca i Torcuato.
Carmelito es dona conte del fals amor de Corina i del seu engany quetenia i li confessa l’amor verdader a Sunsión que es a qui vol de veritat i la que sap que no li fallarà.
Finalment Prisca, Torcuato i Corina se’n tornen a Madrid.

Personatges: ( descripción-...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • tres-naranjas-dia-de-las-madres
  • EL TRES DE MAIG A MADRID DE FRANCISCO DE GOYA
  • tres
  • TRES
  • los tres
  • tres
  • Tres
  • Tres

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS