Trivago Practica 1

Páginas: 5 (1190 palabras) Publicado: 28 de octubre de 2015
Trivago.
Sara de la Barrera Cazorla.
PREGUNTA 1
Quin tipus d’investigació de mercats creieu que s’hauria de realitzar en aquest cas? Utilitzeu els criteris de classificació sobre la base de l'objectiu perseguit i tipus d'informació que es vol obtenir .
.Ja que l’objectiu no el tenen ben definit, primer de tot faria una investigació quantitativa per conèixer el perfil del usuari espanyol,es a dir, per què els usuaris espanyols no els hi convenç TRIVAGO. Després, quan el problema estigués ben plantejat faria una investigació quantitativa per saber que falla i que l’hi falta.
Cerca informació de la competència de trivago.
TRIVAGO solament pots buscar apartaments i hotels, en canvi amb la competència pots buscar hotels, apartaments, vols, restaurants...
Edreams: Pots buscar vols,hotels, apartaments, trens, cotxes, oci (activitats a fer), i packs de vol+hotel, hotel per hores, esquí, Creuers i informació de destinacions. La seva facilitat per planejar unes vacances des de la sortida fins les activitats fa molt més còmode la vida del consumidor ja que ho pot consultar tot sense canviar de pàgina.
Booking: La peculiaritat de booking es que pots especificar el motiu delviatge (negocis o oci) per tal de mostrar-te les ofertes que més s’adaptin a les teves necessitats. El seu punt fort és adaptar el viatge al viatger tant o més que altres competidors. També disposa de les opcions de triar activitats, hotel, vols....
Kayak; Pots cercar hotels, vols, packs de vols i hotel, cotxes... a més pots filtrar la teva recerca segons preus, valoracions, i estrelles. Això de lesvaloracions també està a trivago, la diferència és que en Kayak si que pots veure la opinió al detall dels viatgers que han estat en aquell hotel/destí/avió, i dona més veracitat a les opinions.
b) Especifiqueu quin podria ser l’objectiu principal d’investigació, concreteu 4 objectius específics que es podrien plantejar i formuleu 2 hipòtesi d’investigació.
L’objeciu es descobrir per què Trivagono es la web de viatges més visitada per el mercat espanyol. Els objectius específics podrien ser esbrinar quin tipus de públic és el client potencial, quin tipus de producte busca el client en aquestes pàgines, la importància que donen els clients a les opinions dels visitants en els seus viatges/estàncies/vols, i si poden planejar tot el seu viatge en una sola pàgina, en aquest cas, en Trivago.HIPOTESIS.
Trivago no es una web completa ja que no pots contractar altres serveis com transport, activitats, i altres serveis que necessites en un viatge.
Trivago no es gaire coneguda al mercat espanyol i té competidors més forts.
c) Indiqueu l’Univers Objecte d’estudi que es podria definir per dur a terme la investigació. Detalleu els quatre elements que el componen.
Contingut: Totes lespersones major de 18 anys que contracten els seus viatges per internet.
Unitats: Qualsevol persona o grups de persones que viatgin.
Extensió: Península Ibèrica, Balears i Canàries.
Temps: del 1 de juny fins al 31 de setembre del 2015.d) Indiqueu les fons d’investigació que s’haurien d’utilitzar en aquesta investigació.
Utilitzaria una fot primària quantitativa, com per exemple, els resultatsque exposa Google Analithycs de la pròpia pàgina de Trivago, també, podríem fer servir una font secundària externa, com per exemple un anuari estadístic sobre les pàgines web més utilitzades per contractar viatges, o bé realitzar enquestes via internet (CAWI)
PREGUNTA 2
Identifiqueu els errors d'aquest plantejament i la fase del procés d’investigació en la qual es produeixen.
El primer error esla formulació de les preguntes basant-se amb la comparativa de la competència en comptes d’opinar sobre el seu propi servei. Crec que el qüestionari no es l’adequat per la seva extensió, que es té que concretar la informació. Tampoc és acerata la decisió d’utilitzar el CATI ja que no es té em compte que es perd la opinió de la gent jove i de mitjana edat, i que tampoc es canvia el qüestionari, a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Practica 1
  • Practica 1
  • PRACTICA 1
  • practica 1
  • Practica 1
  • practica 1
  • Practica 1
  • Practica 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS