Trucos BlacksOps

Páginas: 2 (348 palabras) Publicado: 30 de abril de 2014
Central térmica convencional
Descripció:
És un tipus de central elèctrica en la qual produeixen electricitat a partir de combustibles fòssils com el carbó o el gas natural en un cicletermodinàmic de aigua-vapor. El terme “convencional” serveix per a diferencial aquest tipus de central amb les centrals tèrmiques nuclears o les de cicle combinat.
Parts d’una central:
Caldera: En este lloces on l’aigua passa de líquid a gasos convertint-se en vapor mitjançant la combustió dels combustibles fòssils.
Serpentines: Són les canonades per on els gasos de la combustió passen calor al’aigua.
Turbina de vapor: És la maquina que converteix l’energia tèrmica del vapor en energia mecànica. Recull el vapor i fa que es menege l’eix de la turbina.
Generador: És la maquina que converteixl’energia mecànica en energia elèctrica.
Esquema del funcionament:
Quan el combustible és a la caldera, es crema, i això genera la producció d’energia calorífica que es fa servir per a escalfar aigua iper a transformar-la, posteriorment, en vapor a una pressió molt elevada. A partir d’aquest vapor es fa girar una turbina i un alternador perquè aquest produeixi electricitat. L’electricitat generadapassa per un transformador que n’augmenta la tensió.
Contaminació:
Dos formes:
*La combustió de residus fòssil que provoca la emissió de residus a l’atmosfera
*La muntada de la temperatura del’aigua del mar o el riu on aboquen les centrals l’aigua utilitzada en el procés.
Avantatges i desavantatges:
Avantatges: El rendiment energètic es alt.
Desavantatges: L’emissió de diòxid de carboni ivapor d’aigua a causa de la combustió de combustibles fòssils. Els aparell per depurar els residus son molt cars i per això totes les centrals no el tenen. Aquestes coses beneficien el efectehivernacle i que causa la pluja acida.
També afecten l’ecosistema marí quan tiren aigua al mar amb una temperatura molt superior a la del mar. I la desforestació per a construir una central....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trucos
  • trucara
  • Trucos
  • truco
  • truco
  • Trucos
  • TRUCOS
  • Trucos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS