TS corea del sur

Páginas: 7 (1683 palabras) Publicado: 23 de noviembre de 2014


Índex
1. Introducció
2. On és? Quin territorio té?
3. D’una Corea a dos
4. La bandera
5. El budisme
6. Política
7. Economia
8. Seül
9. Palaus
10. Temples
11. Torre Namsan
12. Itaewon
13. Mercat Namdaemun
14. Insa-dony
15. Gangnam
16. Transports
Aeroports
Metro
Tren
17. Hangul
18. Popularització de Corea del Sud a través de la música
19. Modes
20. Gastronomía
21.Esports
22. Curiositats
23. Turisme
24. Conclusions
25. Valoració personal
26. Bibliografia
Introducció
En aquest treball volem demostrar que la manera de pensar de la gent és molt simple i no sap diferenciar entre coreans/nes, xinesos/es i japonesos/es. També volem fer veure que es un país que es igual de interesant i bonic com els paísos europeus o qualsevol altre país.
La península de Coreava quedar dividida després de la II Guerra Mundial: en Corea del Nord es va imposar una dictadura, que actualmente està dirigida Kim Jong Un; i en Corea del Sud hi ha en una república.
Corea del Sud, al estar en una república, s’ha fet una potencia i ha pogut avançar de forma important, sobretot en tecnologia.
En aquest treball, mostrarem on està situada i l’àrea que ocupa al món; i elsignificat de la bandera sud-coreana. Explicar el budisme a Corea, com a religió, ja que té petites diferencies amb els altres paisos budistes. Comentar la política i la economía del país. Esmentar la capital de Corea del Sud (Seül) i els seus llocs de interes: els temples, els palaus, Insa-dong (carrer que conecta amb els llocs importants), Gangnam (carrer on hi han botigues de moda), la Torre Namsan,etc.

On és? Quin territorio té?
És al continent asiàtic, a la part est del continent, en la península de Corea i está limitat per Corea del Nord (al nord), per el mar del Japó (al est), per el mar Groc (a l’oest) i per el estret de Corea (a sud).
Té una superfície de 99,274 km2  i una población de 48.636.068 (en 2010).

1. D’ una Corea a dos



La bandera
És una bandera blanca amb unacircumferència, la qual és meitat vermella (la meitat superior) i l’altre meitat és blava (la meitat inferior). Té unes tres ratlles que envolten la circumferècia en la part superior dreta i l’esquerra i la part inferior dreta i l’esquerra.
Com mostra la imatge de l’esquerra, el color blanc, que fa de fons de la imatge representa la pau; la circumferència central al estar dividida en dos, la partvermella simbolitza la calor y la llum y la part blava simbolitza el fred i la foscor. Les ratlles de la part superior esquerra representa el cel, i el de la part superior dreta de l’aigua; les ratlles de la part inferior esquerra simbolitza el foc i les de la part inferior dreta la terra.

2. El budisme
El Budisme és una religió i filosofia que tracta de donar a entendre una solució espiritualal sufriment humà. Es basa en els ensenyaments de Siddharta Gautama conegut com Buda. Buda no és un déu, és un representant; cal entendre que la biografia de Buda es basa en gran part en llegendes i mites que la majoria no poden ser comprovats històricament.
3. Política



4. Economia

5. Seül
Seül (서울) és la capital de Corea del Sud, i, durant sis segles i fins al 1945, de tota Corea. Enaquest llavors Seül tenia el nom de "Han Yang", però després de l'alliberament per part del Japó el 1945, la nova República de Corea va adoptar el nom de Seül per la seva ciutat capital. Té una superficie de 605'52 km2 i una población de  10.297.004 habitantes (2005). La ciutat està situada prop de la costa oest de la Península de Corea, travessada pel riu Han. És al sud de la ZonaDesmilitaritzada, però al nord-oest del país, i prop de la frontera amb Corea del Nord. La ciutat és el centre polític, cultural, social i econòmic de Corea del Sud. També és un centre internacional de negocis, finances, corporacions multinacional i organitzacions globals, ja que és capital d' una de les economies més importants d'Àsia.

6. Palaus


7. Temples

8. Torre Namsan
N Seoul Tower és una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • corea del sur
  • corea del norte y corea del sur
  • Corea del norte y corea del sur
  • Corea del sur
  • Corea Del Sur
  • Corea Del Sur
  • Corea Del Sur
  • Corea del Sur

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS