Tsunamis.

Páginas: 2 (416 palabras) Publicado: 20 de marzo de 2014
El nord-est de japó, recent complit el primer aniversari de la tragèdia del 11 del març,van viure avui un altre terratrèmol a la costa de uns 6’8 graus i un tsunami seguit.
El terratrèmol vapassar a les 6:09 hores del mati , al epicentre d’uns 210 kilòmetres de la costa oriental de la província de Aomori i a una profunditat de 10 kilòmetres.
Encara que no ha causat ningun mal important,va tremolar i es va sentir a 19 províncies amb una intensitat de 4 graus en la escala japonesa tancada a las 7 en Aomori Hokkaido i Lwaki.
La província Lwaki fa ser de les tres afectades per elterratrèmol i del Tsunami que fa un any va causa més de 19 mil morts en el nord-est del país i la pitjor crisis nuclears del últims 25 anys.
En algunes regions de Miyagi, la més afectada per aquellatragèdia del moviment tel•lúric d’avui sa sentit amb 3 graus en la escala Nipona, metres el Fukushima, epicentre de la crisis nuclear desencadenada per la catàstrofe amb una intensitat de 2 graus.La agència Meteorològica de Japó va executar el protocol habitual i tres minuts després de registrar-se el terratrèmol hi va haver una alerta d’un Tsunami per onades d’un màxim 50 centímetres en lescostes de les tres províncies don el terratrèmol va ser més fort.
Finalment, la agència Meteorològica solament va detectar les pujades del nivell del mar de 20 centímetres en Hachinoche i de 10centímetres als llocs com Erimo i la ciutat de Motsú les alarmes van sonar després d’una hora i mitja. Aquesta va ser la sisena emesa al Japó i la dècima en el món des de el gran terratrèmol del marçdel 2011.
Per la part de la agència de seguretat nuclear de Japó va fer una revisió a les plantes atòmiques de la zona.
Al terratrèmol de6’8 va seguir casi 2 hores després de 4 rèpliques alnord-est del país tenint en comte el epicentre en la mateixa zona del Pacífic amb una intensitat entre 4’6 i 5’9 graus a la escala oberta de Richtert i un altre va passar a la zona de Tòquio a les 9:05...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tsunamis
  • tsunamis
  • tsunamis
  • Tsunamis
  • tsunamis
  • Tsunamis
  • Tsunamis
  • tsunamis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS